Responsive Menu
Add more content here...


O adolescentă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa Poliţiei Zalău

by Eduard FARCAS
0 comment 3K views
A+A-
Reset

Unii şoferi nu respectă regulile de circulaţie nici când trec prin faţa oamenilor legii, sau poate că aceştia nu ştiu să prevină astfel de incidente. Nu ne putem da noi cu părerea, însă ştim că aseară, o tânără de doar 19 ani a fost lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni de lângă sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie


O adolescentă de 19 ani din Zalău a fost lovită aseară, în jurul iorei 19.10 de către o maşină condusă de un şofer de 49 de ani chiar pe trecerea de pietoni de lângă Secţia de Poliţie Zalău, situată pe strada Tudor Vladimirescu.

Poliţiştii “ajunşi” la faţa locului într-un timp, credem noi, “rapid”, au constatat, după cum se arată într-un comunicat de presă, că tânăra trecea regulamentar strada pe marcajul pietonal.

Chiar dacă Poliţia spune că tânăra a fost doar “acroşată”, cei de la Ambulanţă ne transmit că tânăra a avut nevoie de intervenţia medicilor de pe autospeciala sanitară pentru că a suferit mai multe răni.

“Am intervenit aseară cu o Ambulanţă lângă Arhivele Statului, unde o tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni şi a avut nevoie de îngrijiri medicale”, ne transmite Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

 

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. Poliţiştii spun că la ora actuală continuă cercetările.

“Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

Suntem curioşi să ştim dacă poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz, sau cineva a sunat la numărul de urgenţă 112 şi apoi a aşteptat să vină oamenii legii să constate evenimentul.

You may also like

Leave a Comment