Responsive Menu
Add more content here...


Accident cu două victime la ieşirea din Zalău

by Eduard FARCAS
0 comment 3.3K views
A+A-
Reset

O femeie de 46 de ani şi un bărbat de 68 de ani au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat în şanţ


Evernimentul rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.15. Din primele infromaţii primite de la Insepctoratul Judeţean de Poliţie Sălaj, o femeie în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1F, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Carosabilul a fost umed, iar din cauza vitezei cu care rula, la intrarea în localitatea Panic, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

Impactul a fost puternic, iar în urma acestuia a rezultat rănirea gravă a şoferiţei în vârstă de 46 de ani dar şi a pasagerului din partea dreaptă, un bărbat în vârstă de 68 de ani.

Circulaţia a fost pentru câteva minute îngreunată de intervenţia echipajelor de la poliţie şi ambulanţă, circulându-se spre Hereclean doar pe o bandă.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani este din Badon, în timp ce femeia în vârstă de 46 de ani este un doctor de familie. Ei se întorceau de la un concert de muzică populară din Cluj-Napoca.

You may also like

Leave a Comment