Responsive Menu
Add more content here...


Nuntă în fotbalul mic din Sălaj. S-a căsătorit Ciprian Bărnuţiu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Fotbalistul celor de la FC Chieşd şi-a unit destinele cu Daniela, aleasa inimii sale. Familia şi prietenii le-au fost alături în cea mai specială zi din viaţa lor, iar petrecerea s-a întins până la orele dimineţii. Alături de miri au fost şi nume cunoscute din fotbalul sălăjean, iar atmosfera a fost întreţinută de Silviu Cosma


După o poveste de dragoste de patru ani de zile, în anul 2021, Ciprian Bărnuţiu şi-a făcut curaj şi a cerut-o de soţie pe Daniela, aleasa inimii sale. Momentul a fost unul special, rustic, la Bocşa. Cei doi au dorit să se bucure în linişte de cea mai frumoasă zi din viaţa lor, astfel că nunta au făcut-o abia în 2023, la finele săptămânii trecute.

Mai întâi, Ciprian şi Daniela, alături de persoanele dragi care au ţinut să le fie alături în această zi specială, au fost prezenţi la Primăria Bocşa pentru cununia civilă, după care s-au îndreptat spre Biserica “Adormirii Maicii Domnului” din Zalău, acolo unde a avut loc cununia religioasă.

După aceasta a urmat petrecerea la sala de evenimente Prestige, acolo unde atmosfera a fost întreţinută de către Silviu Cosma. Familia, prietenii şi toţi cei apropiaţi mirilor au ţinut să le fie aproape în cea mai specială zi din viaţa lor, iar petrecerea s-a întins până dimineaţa…

Au fost prezenţi alături de Ciprian şi Daniela şi persoane din lumea sportului precum Daniel Sabou – preşedintele AJF Sălaj, Alex Băican (ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Mihai Bode, Flaviu Bărnuţiu, Bogdan Ciaca (toţi trei de la Ardealul Crişeni), Ciprian Pavel sau Ovidiu Morar, ambii de la FC Chieşd, actuala echipă la care evoluează Ciprian Bărnuţiu.

“Aş vrea să le mulţumesc naşilor pentru tot, părinţilor şi tuturor invitaţilor care ne-au fost alături, în special fetiţei mele, Victoria Maria cu mesajul că o iubesc mult”, a fost mesajul transmis de Ciprian Bărnuţiu.

Ciprian Bărnuţiu a început fotbalul la centrul de copii şi juniori de la Armătura Zalău, sub comanda antrenorului Zoltan Ardelean. După terminarea junioratului, Cipri Bărnuţiu a evoluat pentru Olimpic Bocşa, după care pentru jumătate de sezon a evoluat la AS Chieşd. A urmat apoi experienţa de la Unirea Mirşid, unde a cucerit nu mai puţin de trei titluri de campion al Sălajului, dar şi Cupa şi Supercupa Sălajului. Din 2019 evoluează pentru FC Chieşd, alături de care a devenit vicecampion al judeţului în sezonul 2021 – 2022.

Daniela, a cochetat şi ea cu sportul, iar în copilărie a practicat handbalul la CSS Zalău. Însă, din cauza unor accidentări la genunchi, a fost nevoită să renunţe la cariera sportivă.

Nouă nu ne rămâne decât să le transmitem Casă de Piatră, multă sănătate, fericire şi clipe frumoase petrecute împreună.

You may also like

Leave a Comment