Connect with us

FOTBAL

Ciprian Bărnuţiu, pas important în viaţa personală. Fotbalistul şi-a cerut iubita în căsătorie

Multiplu campion al Sălajului cu Unirea Mirşid, fundaşul îşi va uni destinele cu Daniela Bulgărean, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de 4 ani de zile


Ciprian Bărnuţiu (n. 11.01.1990) este un nume cunoscut în fotbalul judeţean, fiind multiplu campion cu Unirea Mirşid, echipă alături de care a cucerit nu mai puţin de trei titluri de campion în Liga a IV-a, precum şi faza judeţeană a Cupei României şi Supercupa Sălajului.

A început fotbalul la centrul de copii şi juniori de la Armătura Zalău, sub comanda antrenorului Zoltan Ardelean.

După terminarea junioratului, Cipri Bărnuţiu a evoluat pentru Olimpic Bocşa, după care pentru jumătate de sezon a evoluat la AS Chieşd.

Multiplu campion al Sălajului, dar şi câştigător al Cupei şi al Supercupei Sălajului

A urmat apoi experienţa de la Unirea Mirşid, unde a cucerit nu mai puţin de trei titluri de campioan al Sălajluui, dar şi Cupa şi Supercupa Sălajului.

În anul 2019, a revenit la AS Chieşd. “Florin Pop mi-a promis că vom facem performanţă împreună la Mirşid şi s-a ţinut de cuvânt. Ţin să-i mulţumesc pe această cale. Am trăit momente greu de uitat, dar după promovare eu am ales alt drum”, ne-a declarat Ciprian Bărnuţiu.

Idila s-a înfiripat acum patru ani

În tot acest timp, Ciprian Bărnuţiu trăia o frumoasă poveste de dragoste, alături de Daniela Bulgărean, cei doi cunoscându-se la o petrecere în urmă cu patru ani de zile.

De atunci şi până în prezent formează un cuplu, iar dragostea lor infinită va prinde rădăcini şi mai adânci, având în vedere că în curând cei doi se vor căsători.

Cerere în căsătorie… rustică

Ciprian Bărnuţiu şi-a surprins iubita pe care a cerut-o sâmbătă în căsătorie. Evenimentul a avut loc la casa bunicilor lui Ciprian, din Bocşa, locul în care cei doi se relaxează în weekend şi uită de problemele cotidiene.

A fost un moment emoţionant, dar Daniela nu a stat pe gânduri şi a răspuns… “DA” din toată inima.

“A fost mai greu ca la un meci de fotbal, Am vorbit despre acest moment, dar mereu când mi-am dorit să fac pasul, ea parcă simţea şi eu renunţam. Poate îmi era frică sau nu eram destul de pregătit. După apar obstacole în viaţă, dar e mai uşor în doi”, ne-a spus Ciprian Bărnuţiu.

Deocamdată, cei doi nu au stabilit data nunţii şi aşteaptă vremuri mai bune, pentru a se putea bucura liniştiţi de eveniment.

Nunta, doar după pandemie

“Sperăm că va trece pandemia şi vom putea face o nuntă ca în vremurile din trecut, unde să putem invita toţi prietenii”, spune Ciprian.

Chiar dacă nu îi surâde ideea, Daniela îl susţine pe Ciprian în activitatea pe care o practică şi o îndrăgeşte de atâţia ani de zile…

“Fotbalul e pasiunea vieţii mele şi am reuşit să o fac să înţeleagă asta. Am dus-o la un meci pe vremea când îmbrăcam tricoul Mirşidului. Nu îi place că merg mereu la fotbal, dar s-a obişnuit şi îmi este alături, chiar dacă se supără uneori”, spune fundaşul stânga, care în prezent evoluează la AS FC Chieşd.

Daniela a fost handbalistă la CSS Zalău

Daniela Bulgărean a cochetat şi ea cu sportul, iar în copilărie a practicat handbalul la CSS Zalău. Însă, din cauza unor accidentări la genunchi, a fost nevoită să renunţe la cariera sportivă.

Astăzi, Daniela împlineşte frumoasa vârstă de 23 de ani, iar pe această cale, Redacţia Sportul Sălăjean şi Ştirile din Sălaj îi urează “La mulţi ani”, iar împreună cu Cipri, le dorim “Casă de piatră!”.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL