Responsive Menu
Add more content here...


Nuntă în “familia” SCM Zalău. Căpitanul Raul Stanciu a lăsat echipamentul de fotbal pentru costumul de mire

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Evenimentul a avut loc duminică, la luxosul amplasament – Royal Garden – de pe Meseş. Alături de Raul Stanciu şi de soţia sa Carmen au fost în jur de 300 de invitaţi. De la nuntă nu puteau lipsi nici fotbalişti, în special colegi sau foşti colegi de la SCM Zalău, echipă la care Raul Stanciu joacă din 2020 şi unde a fost investit cu banderola de căpitan

Raul Stanciu a lăsat echipamentul de fotbal pentru costumul de mire într-o zi specială de 17 iulie 2022 când fotbalistul de la SCM Zalău şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale – Carmen. Cei doi formează o familie din 2020, când au spus “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, iar duminică a avut loc şi cununia religioasă la biserica ortodoxă din Crişeni, cât şi mult aşteptata petrecere.

Evenimentul a avut loc la luxosul amplasament – Royal Garden – de pe Meseş, iar alături de Raul şi Carmen au fost în jur de 300 de invitaţi. De la nuntă nu puteau lipsi nici fotbalişti, în special colegi şi foşti colegi de la SCM Zalău, echipă la care Raul Stanciu joacă din 2020 şi unde a fost investit cu banderola de căpitan.

Lista colegilor de la SCM Zalău i-a cuprins pe Bogdan Miron, Mihai Onicaş, Alex Mare, Sebastian Culda, Florinel Pop, Iustin Ardelean, Andrei Pop, antrenorul Alexandru Pop, directorul sportiv Alin Pop şi Robert Goie – membru în Comitetul Director.

La nuntă au ţinut să fie alături de tânăra pereche şi foşti colegi ai fotbalistului. Este vorba de Răzvan Dulap, Lorant Kis, Dănuţ Cozma şi Florin Istrate – foşti componenţi ai SCM Zalău, Marius Hosu – fost jucător la FC Zalău şi Bogan Faur, cu care Raul Stanciu a fost coleg la Unirea Tăşnad.

Între nuntaşi s-au aflat şi alte persoane din anturajul fotbalului sălăjean: Călin Morar (primarul comunei Crişeni şi conducătorul echipei de fotbal), Flaviu Maioş, Călin Puşcaş, Mihai Bode, Daniel Supuran, Flaviu Bărnuţiu, Sergiu Bercean, Ionuţ Blaga, Sorin Iacob, Alex Jula, Dan Olar, Vlad Tohat, Gabriel Ţiriac şi Ciprian Pavel.

Distracţia a fost pe cinste, mai ales că atmosfera a fost întreţinută de Ionuţ Albert şi formaţia – unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi din zonă.

“Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest moment special din viaţa noastră. Mă bucur că ne-au onorat cu prezenţa şi le mulțumesc pentru atmosfera creată. Au făcut ca acestă zi să fie una cu deosebit unică. Le mulțumesc și le doresc multă sănătate”, a transmis Raul Stanciu.

Cu această ocazie, redacţia Sportul Sălăjean le urează tinerilor Casă de piatră şi multă fericire!

You may also like

Leave a Comment