Responsive Menu
Add more content here...


Nemulţumirile lui Cristian Lupuţ. “Unii jucători cu experienţă dezamăgesc”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Bistriţa, unde diferenţa s-a făcut la greşelile personale ale unor jucători. Ce îl nemulţumeşte pe antrenor este faptul că aceste greşeli mari au fost făcute de jucători cu experienţă, cei care în mod normal ar trebui să aducă un plus la echipă

SCM Zalău a pierdut cu scorul de 3 – 1 în deplasarea de la Gloria Bistriţa, iar rezultatul nu a picat deloc bine, mai ales că după etapa a VII-a, gruparea zălăuană a ieşit din zona locurilor de play-off.

În meciul de la Bistriţa, SCM Zalău a avut şi momente bune când a dominat şi a pus presiune la poarta adversă, dar acest lucru nu s-a concretizat şi pe tabela de marcaj.

Antrenorul Cristian Lupuţ s-a arătat dezamăgit de rezultat şi susţine că diferenţa s-a făcut la greşelile personale ale unor jucători.

Ce îl nemulţumeşte pe antrenor este faptul că aceste greşeli mari au fost făcute de jucători cu experienţă, care în mod normal ar trebui să aducă un plus la echipă.

“Unii jucători cu experienţă dezamăgesc. Aştept mult mai mult de la ei pentru că sunt cei care trebuie să ofere siguranţă şi încredere, dar din păcate sunt cei mai vulnerabili. În continuare sunt foarte datori echipei. Gloria Bistriţa nu ne-a surprins prin jocul său, dar noi în continuare facem greşeli personale foarte mari pe care nu mi le pot explica. Echipa are o exprimare bună în teren şi joacă, dar când începi de la 2 – 0 în minutul 12 este foarte greu. Am reuşit să revenim şi puteam egala, dar am suferit şi la finalizare. Degeaba am avut posesie şi am dominat jocul, pentru că echipa care a greşit mai puţin a fost Gloria Bistriţa şi a avut câştig de cauză. Din păcate ne-au lipsit trei jucători, Ionuţ Sălăjan, Liviu Mihai şi Adrian Şter, iar lucrurile s-au dat puţin peste cap”, ne-a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

You may also like

Leave a Comment