Responsive Menu
Add more content here...


Naţionala de fotbal feminin susţine un meci amical cu Scoţia

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 557 views
A+A-
Reset

Partida va avea loc în această seară, de la ora 21.00, la Falkirik


 

Sezonul 2016 – 2017 din Superliga de fotbal feminin s-a terminat săptămâna trecută, când a avut loc ultima etapă. Olimpia Cluj a câştigat cu 7 – 2 în faţa celor de la Navobi Iaşi şi a încheiat sezonul cu maxim de puncte devenind pentru a şaptea oară campioana României, în acest sezon, clujencele reuşind să cucerească şi Cupa României.

După acest sezon excelent, Olimpia Cluj a intrat în vacanţă, însă nu toate jucătoarele se pot bucura de timpul liber, deoarece în această săptămână a avut loc o acţiune a echipei naţionale, care se va termina cu un joc amical, pe care România îl va susţine în această seară, de la ora 21.00, la Falkirik, împotriva naţionalei Scoţiei.

 

Pentru acest joc, selecţionerul Mirel Albon a convocat un lot de 18 jucătoare, dintre care opt jucătoare sunt de la Olimpia Cluj.

 

În cadrul amicalului cu Scoţia, România pregăteşte debutul în preliminariile Campionatului Mondial, ce va avea loc în Franţa, în 2019. În toamnă, ”tricolorele” debutează în calificări, pe teren propriu contra Italiei. Din grupa de calificare mai fac parte Belgia, Moldova, dar şi Portugalia, naţională cu care România s-a luptat în barajul de calificare la Campionatul European. În ”dubla” cu Portugalia, ”tricolorele” au fost foarte aproape de calificare, iar după un 0 – 0 în deplasare, pe teren propriu, la Cluj-Napoca, România a obţinut tot o remiză, scor 1 – 1.

Lotul convocat pentru amicalul cu Scoţia:

 

Portari: Andreea Părăluță (Atletico Madrid/Spania), Linda Kajtar (Vasas Femina)

Fundași: Andreea Corduneanu (FC Aire-le-Lignon/Elveția, 2), Lidia Havriștiuc (Olimpia Cluj), Maria Ficzay (Medyk Konin/Polonia), Brigitta Gődér (ETO FC Győr/Ungaria), Ana Maria Gorea (ASA Tg. Mureș)

Mijlocași: Ioana Bortan, Adina Giurgiu, Ștefania Vătafu, Andreea Voicu, Alexandra Lunca (toate Olimpia Cluj), Florentina Olar (Fortuna Hjørring/Danemarca)

Atacanți: Laura Rus (Sporting Huelva/Spania), Cosmina Dușa (Konak Belediyespor/Turcia), Cristina Carp, Mara Bâtea (ambele Olimpia Cluj), Claudia Bistrian (CFR Timișoara)

You may also like

Leave a Comment