Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca: ”Avem o şansă bună să ne întoarcem cu puncte de la Odorheiu Secuiesc”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Tehnicianul consideră că SCM Zalău poate obţine un rezultat bun la jocul de vineri, dar cu condiţia să elimine greşelile individuale şi colective din meciul trecut


SCM Zalău mai are de disputat trei jocuri din turul de campionat şi speră să obţină cât mai mul te puncte pentru a rămâne cu şanse în retur,  în lupta pentru evitarea retrogradării.

Vineri, de la ora 14.00, gruparea de sub Meseş joacă la AFC Odorheiu Secuiesc, o contracandidată a Zalăului.

SCM abordează acest joc la victorie, iar antrenorul Marius Paşca consideră că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv, dar cu condiţia să elimine greşelile din partida cu Luceafărul Oradea.

”Este un meci foarte important pentru noi. Sper ca în cele trei etape care au mai rămas din tur  să scoatem cât mai multe puncte. Sunt meciuri cu echipe din zona noastră şi trebuie să fim atenţi cum le tratăm. Sper ca din punct de vedere tactic să fim mai disciplinaţi şi să nu mai facem greşelile individuale şi colective care au fost în meciul cu Luceafărul. Avem o şansă bună să ne întoarcem cu puncte, fiindcă întâlnim o echipă care este de nivelul nostru”, ne-a declarat Marius Paşca.

Înaintea partidei, SCM Zalău este lanterna roşie a clasamentului, în timp ce AFC Odorheiu Secuiesc ocupă locul 14. Altfel spus, cele două formaţii se duelează pentru evitarea retrogradării.

 

You may also like

Leave a Comment