Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii de la CSS Zalău au ratat podiumul la finala Cupei României de cadeţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Cei trei sportivi ce au reprezentat Sălajul la turneul final nu au avut cele mai bune prestaţii, cea mai bună clasare fiind reuşită de sportiva Denisa Paşcalău (foto jos), un loc 4 la categoria 80 kg


Perioadă destul de aglomerată pentru luptătorii de la CSS Zalău. Sportivii pegătiţi de Gheorghe Panc au avut parte de săptămâni aglomerate în care au participat la mai multe turnee de calificare în finalele Cupei României, la diferite categorii de vârstă.

Luptătorii s-au descurcat excelent la turneele de calificare, reuşind să ajungă în număr mare în finale. Au fost câteva rezultate bune, clasări pe podium, astfel că antrenorul Gheorghe Panc a avut aşteptări de la elevii săi şi se gândea chiar la medalii.

După desfăşurarea turneelor de calificare, prima finală a Cupei României s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, la Piteşti, la categoria de vârstă cadeţi. Pentru acest turneu, de la CSS Zalău s-au calificat în finală Chiorean Janos (45 kg), Sebastian Ghiran (110 kg) şi Denisa Paşcalău (80 kg).

Din păcate, competiţia nu a decurs conform aşteptărilor, iar luptătorii de la CSS Zalău au ratat podiumul în finala Cupei. Cel mai bun rezultat din rândul sportivilor sălăjeni a fost obţinut de Denisa Paşcalău.

„CSS Zalău încheie Cupa României cu un modest loc IV obţinute de sportiva Paşcalău Denisa. Cu mai multă dăruire, ambiţie şi muncă, lucrurile pot sta altfel pentru toţi sportivii secţiei de lupte”, a declarat Gheorghe Panc, la finalul competiţiei.

Pentru CSS Zalău urmează Cupa României la juniori I, competiţie programată în perioada 8 – 11 aprilie la Putna, Suceava.

„Mult succes sportivilor calificaţi şi putere de muncă”, transmite antrenorul secţiei de lupte libere.

Cristian Cobe (57 kg), Sergiu Pop (65 kg), Andrei Recian (79 kg), Paul Purcăraş (79 kg), Vasile Moldovan (92 kg) şi Denisa Paşcalău (76 kg) sunt cei şase finalişti de la CSS Zalău la Cupa României de juniori.

Se fac selecţii la lupte libere

Dacă eşti pasionat de lupte libere, dacă ai multă energie pe care vrei să o consumi într-un mod util şi într-un mediu organizat, poţi opta pentru selecţie la lupte libere.

Condiţia este să fi născut între anii 2009 – 2014. Nimeni nu se naşte învăţat, totul se învaţă. Trebuie doar voinţă, seriozitate şi perseverenţă. Însă, mai multe detalii despre selecţie, la antrenorul Gheorghe Panc (0744 672 511).

You may also like

Leave a Comment