Responsive Menu
Add more content here...


Liviu Antal, după ce a intrat în “vizorul” lui Contra: “Dacă voi fi convocat la Naţională, va fi o onoare să reprezint România!”

by Călin ONICAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Golgheterul din campionatul Lituaniei a început cu viseze cu ochii deschişi la Naţională, după ce selecţionerul Cosmin Contra a declarat că fotbalistul şimleuan a intrat pe lista jucătorilor pe care îi va urmări pentru o posibilă convocare la următoarele acţiuni ale “tricolorilor”


Liviu Antal trăieşte o nouă tinereţe în Lituania, acolo unde a înscris până acum nu mai puţin de 25 de goluri (18 în campionat, 4 în Cupa Lituaniei şi trei în cupele europene)!

Aşadar, după 25 de etape, fotbalistul român a marcat 18 goluri, prin care este golgheter detaşat în “A Lyga”, având 5 goluri în faţa brazilianului Marcos Junior (FC Stumbras).

Deşi are 29 de ani împliniţi, şimleuanul a început să se gândească şi la echipa naţională, având în vedere prestaţiile notabile din Lituania.

Recent, a venit şi primul semn de la Cosmin Contra. Astfel, într-o declaraţie dată înaintea partidei Naţionalei cu Lituania, selecţionerul României a spus că Liviu Antal şi Vlad Morar se află pe lista de jucători pe care îi va urmări pentru următoarele acţiuni ale “tricolorilor”!

“Până acum am încercat să dau continuitate jucătorilor cu care am început, dar accidentările m-au făcut să apelez şi la alte nume, dar pe care le cunoşteam deja. Antal şi Morar sunt în lista de jucători care trebuie urmăriţi. Nu au fost convocaţi pentru meciurile cu Lituania şi Serbia, dar sunt în lista de 55 de jucători”, a precizat antrenorul Naţionalei.

S-a întâlnit cu “tricolorii” în Lituania

Cele spuse de selecţioner nu pot decât să îl bucure pentru mijlocaşul celor de la FK Zalgiris Vilnius. Acum, şimleuanul nu vrea decât să continue prestaţiile bune din campionatul Lituaniei şi să fie pregătit sufleteşte la un eventual semnal venit de la Naţională.

“Da, mă bucur că selecţionerul se gândeşte la mine şi că sunt urmărit. Nu ştiu dacă voi fi convocat, dar e important ca eu să îmi continui forma bună şi să ajut echipa să câştige meciurile şi bineînţeles să fiu sănătos. Dacă voi fi convocat la Naţională, va fi o onoare pentru mine să reprezint România!”, a declarat Liviu Antal pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Până să facă parte din lotul “tricolor”, fotbalistul a fost prezent în tribune la partida României cu Lituania de la Vilnius din Liga Naţiunilor, în care ai noştri au câştigat-o în prelungiri.

Mai mult, șimleuanul s-a întâlnit la hotel cu jucătorii şi cu staff-ul tehnic, unde s-au întreţinut momente bune.

“Spre surprinderea mea şi cred că a tuturor, Lituania a făcut un meci foarte bun împotriva noastră şi a avut unele ocazii bune de a înscrie. România a ştiut, însă, să controleze meciul şi a crezut în victorie până în ultimul minut. Ai noştri au dovedit că au caracter şi putere. Nu e uşor să iei gol în minutul 90 şi în minutul 93 să înscrii. Avem jucători valoroşi şi un grup valoros. Pot să zic că mi-aş dori să fiu acolo”, a mai spus mijlocaşul român.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 octombrie.

You may also like

Leave a Comment