Responsive Menu
Add more content here...


Liviu Antal, de la o echipă retrogradată la o echipă de Liga Campionilor: “Mă bucur enorm că am revenit în Lituania”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Atacantul sălăjean a revenit la Zalgiris Vilnius după trei ani şi jumătate. După ce s-a despărţit de CS Mioveni, Antal a ales să revină la formaţia alături de care a câştigat tot ce se poate în Lituania, fiind şi golgheterul all-time al “alb-verzilor”

Liviu Antal a avut parte de patru sezoane minunate în Lituania în perioada 2017 – 2020. A reuşit să câştige campionatul, cupa şi supercupa alături de FK Zalgiris Vilnius, înainte să revină în Liga 1, la UTA Arad. Ulterior a făcut pasul spre CS Mioveni, formaţie de care s-a despărţit la finele sezonului trecut.

A avut mai multe oferte pe masă, însă, şimleuanul a dorit să revină la formaţia la care a trăit cea mai frumoasă perioadă a carierei.

Astfel, Liviu Antal s-a reîntors în Lituania, urmând se evolueze, din nou, pentru FK Zalgiris Vilnius.

În prezent, echipa lui Antal se află pe locul 2 în campionat, la trei puncte distanţă de liderul FK Panevezys care are şi un joc mai puţin disputat.

Noua formaţie a lui Antal joacă şi în preliminariile Ligii Campionilor, competiţie în care a debutat aseară, în compania campioanei din Macedonia de Nord. Meciul s-a termat fără goluri (0 – 0), iar în ultimul sfet de oră a jucat şi Liviu Antal.

“Mă bucur enorm că am revenit la ei. Am avut trei ani şi jumătate frumoşi şi cu performanţe remarcabile atât pentru club, cât şi pentru mine. Îmi doresc să îi pot ajuta cât mai mult şi în următoarea perioadă pe care o voi petrece aici”, a declarat Liviu Antal pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment