Responsive Menu
Add more content here...


Liga a IV-a se reia cu un derby de tradiţie. DELEGĂRILE arbitrilor şi observatorilor primei etape din retur

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Prima etapă din 2020 are loc la final de săptămână şi propune un duel cu importanţă în lupta pentru titlu. Duminică, pe Gâlgău Arena, Dumbrava înfruntă Rapid Jibou, o rivală zonală, în faţa căreia speră să câştige pentru a reintra în cursa pentru primul loc


Pauza lungă de mai bine de trei luni s-a încheiat, iar fotbalul sălăjean revine în actualitate din acest final de săptămână. Liga a IV-a se reia cu etapa a XIV-a, a doua din retur în care are loc şi un derby de tradiţie din fotbalul sălăjean. E vorba de confruntarea dintre Rapid Jibou şi Dumbrava Gîlgău, care are loc duminică, de la ora 15.00, pe Gâlgău Arena.

Este un derby zonal, dar şi un meci cu mare importanţă în lupta pentru titlu. Formaţia antrenată de Florin Morar se află pe locul 3, cu 27 de puncte şi este la patru puncte în spatele primelor două clasate, dar poate intra serios în bătălia pentru primul loc cu o victorie.

La victorie va juca şi Rapid Jibou, care în ultima perioada a cam câştigat la Dumbrava. Echipa pregătită de Emil Ionaş vrea să rămână lângă liderul Sportul Şimleu, care are un meci uşor pe teren propriu cu Someşul Someş Odorhei.

Acest joc are loc sâmbătă, de la ora 13.00 şi tot sâmbătă se va disputa partida dintre Silvania Cehu Silvaniei şi AS Cosniciu, care va începe de la ora 15.00.

După o serie de schimbări la nivelul conducerii tehnice, dar şi la nivel de lot, CS Barcău Nuşfalău începe a doua parte a campionatului cu un meci pe teren propriu, urmând să joace duminică, cu Olimpic Bocşa.

Cum AS Chieşd stă, CS Barcău speră să profite şi să se apropie la un punct de locul 4, ultimul ce asigură calificarea în play-off.

Până la urmă, Liga  a IV-a continuă cu 11 echipe. Deşi AS Ileanda a întâmpinat probleme organizatorice şi a existat varianta retragerii din campionat,  gruparea de pe Someş nu abandonează competiţia şi va juca duminică, în deplasare la Ardealul Crişeni.

Nouă etape au mai rămas de jucat din sezonul regulat, după care primele patru clasate vor intra în play-off, unde vor mai avea loc şase etape.

În această primăvară mai este programată şi o etapă intermediară, pe 22 aprilie, urmând ca sezonul regulat să se încheie pe 26 aprilie. Play-off-ul va începe pe 3 mai şi se va încheia pe 7 iunie, cu o săptămână înainte de manşa tur a barajului de promovare pentru Liga III.

“Urăm succes tututor echipelor şi sperăm  să fie un campionat frumos şi fair-play. Ne dorim ca echipa care termină pe primul loc să îşi îndeplinească obiectivul de a accede în Liga a III-a. Va fi un baraj dificil cu campioana din Bihor, dar sunt două jocuri şi se poate întâmpla orice”.

Daniel Sabou, preşedinte AJF Sălaj


Programul primei etape din retur. Meciurile se vor disputa sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00

Silvania Cehu Silvaniei – AS Cosniciu, sâmbătă

Arbitri: Raul Horvat – Adrian Iancău şi Antonio Hădade. Observator: Zoltan Ardelean

Sportul Şimleu – Someşul Someş Odorhei, sâmbătă, ora 13.00

Arbitri: Răzvan Lădar – Alex Turian şi Lavinia Cucuian. Observator: Nicolae Danciu

CS Barcău Nuşfalău – Olimpic Bocşa 

Arbitri: Szabo Krisztina – Sergiu Corb şi Alin Demian. Observator: Vasile Olar

Ardealul Crişeni – AS Ileanda

Arbitri: Cristian Mihăilescu – Georgiana Seutea şi Sergiu Negrean. Observatir: Cristian Oros

Dumbrava Gîlgău – Rapid Jibou

Arbitri: Flavius Seiche – Alex Turian şi Gabriel Bîrjac. Observator: Gabriel Bârjac

You may also like

Leave a Comment