Responsive Menu
Add more content here...


Liderul CA Oradea a pus ochii pe un jucător de la Sportul Şimleu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Aflat în curtea Şimleului de un an de zile, Claudiu Sebastian Petruş a avut evoluţii bune şi a atras privirile altor grupări cu pretenţii din Seria a X-a. CAO Oradea a pus ochii pe fotbalistul şimleuan. Liderul i-a făcut o ofertă, însă rămâne de văzut în ce măsură se va putea face transferul, deoarece jucătorul este sub contract cu gruparea de sub Măgură


Pe unii jucători de la Sportul Şimleu au pus ochii echipe cu pretenţii din Liga a III-a, chiar din Liga a II-a, ca dovadă că sub Măgură se munceşte bine.

În această iarnă, Gabriel Caba a făcut pasul la Liga a II-a şi s-a transferat la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Pe adresa unui alt jucător a sosit o ofertă de la o echipă care se bate la promovarea în Liga a II-a.

Este vorba de Claudiu Sebastian Petruş. Fotbalistul a intrat în atenţia celor de la CAO Oradea, tocmai liderul din Seria a X-a. Cu trei etape înaintea finalului de retur, CAO s-a calificat şi matematic în play-off.

Fotbalistul care a jucat constant la Şimleu mai are însă contract cu gruparea de sub Măgură. Rămâne de văzut în ce condiţii se va putea face transferul.

Claudiu Petruş a ajuns la Şimleu în iarna anului trecut.

Originar din Cluj-Napoca, el a evoluat la juniorii lui CFR Cluj, dar şi la echipa secundă din Liga a III-a.

Timp de o jumătate de sezon, fotbalistul a evoluat şi în Liga a II-a, la Energeticianul. În liga secundă a evoluat sub comanda antrenorului George Zima.

Sportul Şimleu va începe pregătirile pe data de 17 ianuarie. Până atunci şi situaţia lui Claudiu Petruş se va clarifica.

Tot în această iarnă, CAO Oradea a mai pus ochii pe un jucător care a evoluat în Sălaj, dar la SCM Zalău.

Este vorba de atacantul Sergiu Jurj, care s-a înţeles cu gruparea din Bihor.

You may also like

Leave a Comment