Responsive Menu
Add more content here...


Karateka din Şimleu Silvaniei, şase medalii la Naţionalele de la Craiova

by Sportul Salajean
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Sportivii de la CS Omega şi Cercul de Karate al Structurii Şimleu Silvaniei au urcat de şase ori pe podium la probele de kumite de la Campionatul Naţional de karate shotokan

În perioada 14-16 octombrie, Sala de sport “Ion Constantinescu” din Craiova a fost gazda Campionatului Naţional de Karate pentru copii şi minicadeţi şi Cupa României pentru celelalte categorii de vârstă.

Evenimentul a fost organizat de către Comisia W.S.F. din cadrul Federaţiei Române de Karate şi C.S. Bushi din Craiova, iar la start s-au aliniat aproape 300 de karateka de la cluburi din întreaga ţară.

Oraşul Şimleu Silvaniei a fost reprezentat la acest amplu concurs de o delegaţie formată din 4 sportivi, lot comun al Clubului Sportiv Omega şi Cercul de Karate al Structurii Şimleu Silvaniei din cadrul Palatului Copiilor din Zalău.

A fost un concurs frumos, cu mulţi sportivi bine pregătiţi, cu categorii numeroase, cu meciuri spectaculoase, unde lupta pentru medalii a fost amplu disputată, fiecare dorea să urce pe podium, să simtă o medalie atârnată la gât.

Sportivii din Sălaj au luptat bine, deşi doi dintre ei se aflau la primul concurs major. Prestanţa sportivilor sălăjeni a fost una bună, ei obţinând până la final 6 medalii de bronz, un bronz muncit din greu la fiecare meci şi categorie.

Rezultatele sportivilor din Sălaj la Naţionalele de la Craiova

AMIRA-ANTONIA FILIP (cat. Copii III +38kg)

  – Loc. III Kumite W.K.F.

   – Loc III Kumite OPEN

  • JOZSA PATRICK (cat. Copii II – 30 kg)

      – Loc III Kumite Shobu Ippon

        – Loc III Kumite Shobu Sanbon

  • BAKAI PATRIK-DOMINIK (cat. Minicadeti +56 kg)

      – Loc III Kumite W.K.F

           -Loc III Kumite OPEN

Foarte aproape de medalie a fost şi sportiva TOMA LORENA-MEDEEA, la categoria Copii III +38 KG, care s-a situat pe locul IV la două categorii de Kumite.

Felicitări sportivilor noştri şi multe mulţumiri tuturor celor care ne-au sprijinit pentru această deplasare la Campionatul de la Craiova!

 Prof. Gheorghe POP

You may also like

Leave a Comment