Responsive Menu
Add more content here...


Karateka Andreea Szilaghi continuă să facă performanţă şi la CS Omega Şimleu Silvaniei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Sportiva din comuna Marca s-a transferat în toamna anului trecut de la CS Good Dragon Marghita, dar prestaţiile sale rămân la fel de bune, recent încununându-se campioană naţională, cucerind alte patru medalii de argint


Andreea Szilaghi, tânăra din comuna Marca ce este îndrăgostită de karate, a revenit acasă.

A început să practice acest sport la vârsta de 9 ani. Tainele karate-ului modern le-a învăţat la Suplacu de Barcău, acolo unde CS “Good Dragon” Marghita a avut o mică secţie, sub îndrumarea antrenorului Takacs Mihaly.

Tânăra şi-a demonstrat calităţile încă de la început, astfel că până la vârsta de 13 ani avea deja cucerite peste 70 de medalii şi visa cu ochii deschişi că în 2020 putea să ajungă la 100 de medalii.

Din păcate, visul său nu s-a îndeplinit din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit competiţiile.

Obiectivul a rămas acelaşi, iar Andreea speră să ajungă cât mai curând la numărul de medalii dorite şi speră să reuşească asta reprezentând un club din Sălaj, CS Omega Şimleu Silvaniei.

În toamna trecută, karateka din comuna Marca s-a transferat la clubul de sub Măgura, acolo unde se pregăteşte sub comanda antrenorului Gheorghe Pop, proaspăt desemnat antrenor emerit al sportului.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Andreea Szilaghi a început să strângă medalii.

Recent, la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Karate Shotokan şi Cupa României, competiţii organizate de Federaţia Română de Karate şi World Shotokan Federation România.

CS Omega Şimleu Silvaniei a participat cu o delegaţie formată din trei sportivi, dintre care şi Andreea Szilaghi.

Tânăra karateka din Marca a avut o prestaţie deosebită la Naţionale, reuşind să cucerească nu mai puţin de cinci medalii, dintre care una de AUR, la categoria junioare, 59 kg, iar patru de argint.

“Timp de 6 ani am activat la Clubul Good Dragon Marghita. În toamna anului trecut am început studiile la Colegiul Naţional Simion Bărnuţiu din Şimleu Silvaniei, de aceea am decis să mă transfer la CS Omega. Este adevărat că în urmă cu aproape 2 ani mi-am propus să ajung la medalia cu numărul 100, însă, din cauza pandemiei, nu am reuşit. Sunt totuşi optimistă şi cred cu desăvârşire că, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Pop, voi reuşi”, ne-a declarat Andreea Szilaghi.

You may also like

Leave a Comment