Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii U17 de la SCM Zalău rămân neînvinşi în campionat

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 81 views
A+A-
Reset

Formaţia pregătită de Marius Muntean a trecut cu bine peste o săptămână în care a avut de susţinut două partide. Miercurea trecută, zălăuanii au câştigat la CSS 2 Baia Mare, iar sâmbătă au remizat cu Academia Partium Satu Mare. După şapte meciuri jucate gruparea de sub Meseş are cinci victorii şi două remize


Campionatul Naţional de juniori republicani programează etapele pe bandă rulantă, săptămâna trecută desfăşurându-se alte două runde.

Pentru juniorii U17 de la SCM Zalău a fost o săptămână bună, în care au înregistrat două rezultate pozitive, o victorie şi o remiză.

În jocul de miercurea trecută, de la Baia Mare, elevii lui Marius Muntean au câştigat cu 2 – 1, prin golurile marcate de Cristian Iacob şi Florin Varga. Sâmbătă, la Mirşid, zălăuanii au trebuit să se mulţumească cu o remiză din partida cu Partium Satu Mare. Scorul final a fost 1 – 1, după ce oaspeţii au fost cei care au marcat primii. SCM Zalău a revenit şi a egalat prin Vlad Naghiu, iar în a doua repriză putea chiar câştiga, însă zălăuanii au ratat mai multe ocazii mari.

SCM Zalău U17 a ajuns la 17 puncte acumulate în şapte etape, în care a înregistrat cinci victorii şi două remize. Cum FC Bihor a câştigat la Minaur Baia Mare, echipa pregătită de Marius Muntean a coborât pe locul 2. În etapa următoare, sălăjenii pot însă reveni pe primul loc, în cazul unei victorii la Gloria Tăuţii Măgherăuş.

La juniori U19, SCM Zalău a remizat la CSS 2 Baia Mare, scor 1 – 1, iar sâmbătă a pierdut pe teren propriu partida cu Academia Partium, scor 1 – 2.

În ultimele trei etape din sezonul regulat, SCM Zalău mai joacă cu Gloria Tăuţii Măgherăuş, Sporting Cluj şi LPS Cluj.

”În principiu pot spune că sunt rezultate bune şi cel mai important este că am rămas neînvinşi. Puteam câştiga meciul de sâmbătă, fiindcă am avut ocazii multe, iar a doua repriză am dominat-o în totalitate. Adversarii au avut un portar foarte bun, care practic a făcut diferenţa fiindcă a scos trei-patru mingi foarte grele. Mai avem trei etape din sezonul regulat şi noi sperăm să intrăm în play-off neînvinşi. Este un obiectiv pe care l-am fixat noi, iar apoi vom vedea ce putem reuşi în play-off, unde vom avea meciuri grele”, spune antrenorul Marius Muntean.

You may also like

Leave a Comment