Responsive Menu
Add more content here...


Ionuţ Moşincat – golgheterul echipei AS Chieşd: “Vom fi în play-off. Totul depinde de noi”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Chieşd este optimist pentru a doua parte a sezonului, deşi bătălia pentru cele patru locuri de play-off va fi acerbă, în special duelul de la distanţă cu CS Barcău Nuşfalău


La parcursul bun din tur, o contribuţie importantă a avut Ionuţ Moşincat, care este golgheterul echipei, cu şapte goluri.

Fost jucător şi în Liga a III-a la FC Zalău, acesta este unul dintre cei mai importanţi jucători de la AS Chieşd, echipă pentru care joacă de ani buni.

În acest sezon şi pretenţiile sportive sunt mai mari la echipa din Chieşd, care şi-a întărit lotul şi speră la calificarea în play-off.

Patru puncte are AS Chieşd în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău, dar din sezonul regulat au mai rămas de jucat nouă etape, Chieşdul având de jucat şi pe terenul celor de la Nuşfalău.

Cu toate acestea, experimentatul mijlocaş este optimist că echipa sa va ajunge în faza superioară a campionatului fără emoţii.

“Vom fi în play-off şi eu cred că vom ajunge aici fără emoţii. Avem patru puncte în faţa celor de la Nuşfalău şi totul depinde de noi. Puteam avea un parcurs şi mai bun în toamnă, însă am pierdut puncte cu AS Cosniciu sau Ardealul Crişeni. Avem o echipă bună şi jucătorii care au venit în vară au adus un plus”, ne-a declarat golgheterul Chieşdului.

Jucătorul aşteaptă cu interes şi partidele cu primele clasate şi spune că echipa sa îşi va da viaţa pe teren la meciurile cu Sportul Şimleu, Rapid Jibou şi Dumbrava Gîlgău, aceste trei jocuri din retur urmând să aibă loc la Chieşd.

“Obiectivul nostru este să ajungem în play-off, unde să facem câteva surprize. La noi acasă cred că le-ar putea fi frică primelor trei clasate. Vom încerca să facem meciuri cât mai bune cu Rapid Jibou, Sportul Şimleu şi Dumbrava Gîlgău”, a mai spus Ionuţ Moşincat.

Mai multe pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean. 

 

You may also like

Leave a Comment