Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Onicaş, invitat la Gala Sportului Românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal va fi prezent la evenimentul dedicat excelenţei sportive şi care urmăreşte să celebreze rezultatele de excepţie din anul care a trecut

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 380 views
A+A-
Reset

Miercuri, 14 februarie, la Ateneul Român din Bucureşti, va avea loc Gala Sportului Românesc. Evenimentul este organizat de Agenţia Naţională de Sport, alături de parteneri publici şi privaţi dedicat excelenţei, manifestare care urmăreşte să celebreze rezultatele de excepţie din anul care a trecut, oferind recunoaştere meritelor sportivilor români, precum şi profesioniştilor care le-au stat alături în drumul către medalii.

Vor fi reunite într-un cadru solemn elitele sportului din întreaga ţară, oficiali ai statului român, parteneri şi colaboratori ai Agenţiei Naţionale pentru Sport şi reprezentanţi ai presei. Invitat la această gală este şi zălăuanul Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal.

În cadrul galei se vor oferi premii pentru mai multe categorii, totul într-o atmosferă plină de emoţie. Organizatorii vor oferi premii la 18 categorii, pe baza rezultatelor obţinute pe parcursul anului 2023. Desemnarea câştigătorilor va fi realizată de Asociaţia Presei Sportive din România.

“Gala Sportului Românesc 2023” va putea fi urmărită live pe TVR Info, începând cu ora 18.00, dar şi pe paginile de Facebook Agenţia Naţională pentru Sport şi Gala Sportului Românesc.

You may also like

Leave a Comment