Responsive Menu
Add more content here...


Urmează dueluri cu echipe de cupe europene pentru HC Zalău

HC Zalău are un program dificil în rundele următoare, urmând să întâlnească Dunărea Brăila şi Gloria Bistriţa, două formaţii care reprezintă România în European Handball League

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 389 views
A+A-
Reset

Victoria de la Mioveni a fost esenţială în economia luptei pentru evitarea retrogradării. Chiar şi aşa, bătălia continuă, iar HC Zalău mai are încă de tras pentru a scăpa de retrogradare şi dacă vrea şi de barajul pentru menţinere.

Programul pe care îl are în faţă HC Zalău este unul cât se poate de dificil, mai ales pentru următoarele două runde în care se va duela cu echipe de cupe europene.

HC Zalău urmează să joace cu Dunărea Brăila şi Gloria Bistriţa, două formaţii care reprezintă România în European Handball League şi care sunt ca şi calificate în sferturile competiţiei.

Partida cu Dunărea Brăila urmează să se joace la Zalău, în data de 14 februarie, în timp ce confruntarea cu Gloria Bistriţa are loc pe 22 februarie, la Bistriţa.

Seria jocurilor grele va continua cu o partidă programată la Zalău în data de 9 martie, când HC Zalău va primi vizita celor de la SCM Rm. Vâlcea.

După aceste jocuri va urma confruntarea cu ”lanterna roşie” Ştiinţa Bucureşti, programată în data de 16 martie, în capitală.

Ştiinţa şi HC Zalău se vor întâlni mai repede pe 17 februarie când are loc confruntarea din optimile Cupei României, tot la Bucureşti.

You may also like

Leave a Comment