Responsive Menu
Add more content here...


Iarnă în Sălaj la mijloc de aprilie. A nins și s-a așternut strat de zăpadă peste pomii înfloriți

După zilele caniculare, România este lovită de un val de frig. Meteorologii anunță furtuni puternice, cu ploi torențiale și grindină, iar la munte – lapoviță și chiar ninsori. În zonele de munte ale județului a nins bine

by Mihai POP
0 comment 4K views
A+A-
Reset

Deși primăvara s-a instalat încă din luna februarie, se pare că iarna nu vrea să plece atât de repede din țara noastră și își mai arată puterea.

Zonele unde a nins în Sălaj

După temperaturi de vară, meteorologii au anunțat că se întoarce iarna. Vremea se va răci brusc în perioada următoare și vor fi câteva episoade de ninsori și viscol.

Conform meteorologilor, după temperaturile de vară, ploile şi vijeliile puternice revin, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță, ninsoare. Pe creste va fi viscol. În plus, în unele văi și depresiuni, minimele ar putea coborî ușor sub pragul de îngheț.

În Munții Plopiș și Meseș de la vară am trecut direct la iarnă! Diferență de peste 20°C între ziua de ieri și de azi ! Strat de zăpadă întâlnim de la cota 750 m în sus.

Meteorologii au anunțat că România este într-un proces de răcire accentuată. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

 

You may also like

Leave a Comment