Responsive Menu
Add more content here...


Hoț de portmonee de la cumpărătorii din magazine, identificat și reținut la Zalău pentru cercetări

Brațul lung al legii te ajunge oriunde ai fugi!

by Tiberius NICODA
0 comment 28 views
A+A-
Reset
Printr-un apel făcut prin sistemul 112 către o tânără de 19 ani, Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj  s-a sesizat  că la data de 4 aprilie  i s-a furat  de către persoane necunoscute , un portmoneu cu bani și acte, pe raza municipiului Zalău, mai precis, în timp ce tânăra se afla  într-un magazin.
Astfel,  și urmare a acestei sesizări, cu maximă operativitate  un echipaj de polițiști de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău  au descins la fața locului ,unde  în proximitatea  magazinului au identificat  și reținut persoana bănuită de comiterea faptei . Suspectul identificat și reținut pentru cercetări fiind un tânăr de 23 de ani, din municipiul Zalău,iar portmoneul sustras de către acesta a fost recuperat și predat tinerei păgubite.
Pentru suspectul furtului comis,  identificat și reținut,  polițiștii de la ordine publică au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat ,dosar în care în prezent  continuă cercetările,pentru  documentarea întregii activități infracționale a prezumtivului autor.
Atenție deci, la buzunare și genți, cu precădere, având în vedere că urmează sărbătorile pascale și escrocii,hoții și alți nelegiuiți zburdă în voie și își intensifică activitățile infracționale în această perioadă!

You may also like

Leave a Comment