Responsive Menu
Add more content here...


O victorie şi o remiză pentru juniorii republicani de la SCM Zalău

În runda de la finalul săptămânii trecute, atât juniorii U19, cât şi juniorii U17 au evoluat pe teren propriu. Dacă juniorii A au câştigat cu 3 – 2 disputa cu Lotus Băile Felix din play-out-ul Seriei a VIII-a, juniorii B au obţinut doar un egal cu LPS Satu Mare, scor 2 – 2, în play-off-ul competiţiei la U17, unde elevii lui Marius Muntean sunt în continuare pe primul loc

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 70 views
A+A-
Reset

Atât juniorii U19, cât şi juniorii U17 de la SCM Zalău au avut meciuri pe teren propriu la finalul săptămânii trecute. Juniorii A antrenaţi de Alexandru Pop au dat peste Lotus Băile Felix, în play-out-ul Seriei a VIII-a, în timp ce juniorii B pregătiţi de Marius Muntean s-au duelat cu LPS Satu Mare în play-off.

A treia victorie din play-out pentru juniorii A

După o etapă de pauză, juniorii A au revenit în iarbă cu o mai mare poftă de fotbal, reuşind să câştige cu 3 – 2 confruntarea cu Lotus Băile Felix. Chiar dacă au fost conduşi, zălăuanii au avut puterea să revină şi să întoarcă scorul până la pauză.

Mai întâi, Andrei Tite a făcut 1 – 1 după ce a transformat o lovitură de la 11 m, iar Dario Borna şi-a adus echipa în avantaj după o acţiune frumoasă, finalizată cu un şut din careu.În repriza secundă, SCM Zalău a fost echipa care a dominat şi a reuşit să mai înscrie prin Andrei Jula, tot dintr-un penalty. A fost a treia victorie din play-out pentru formaţia antrenată de Alexandru Pop care se află pe locul 3, poziţie pe care cel mai probabil va şi termina acest campionat, din care au mai rămas de jucat trei etape.

”Chiar dacă am fost conduşi, victoria noastră a fost pe deplin meritată. Am practicat un joc bun şi mai puteam marca goluri fiindcă am avut destule ocazii. Este o victorie de moral, care ne ajută pentru ultimele trei jocuri, în care noi vrem să pregătim de pe acum sezonul următor când va fi cu totul altceva. Majoritatea jucătorilor rămân eligibili la U19 şi pentru campionatul următor, când ne propunem să intrăm în play-off”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

SCM Zalău – Lotus Băile Felix 3 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Andrei Tite, Dario Bora şi Andrei Jula

Juniorii U17, doar o remiză cu LPS Satu Mare. Zălăuanii mai au 5 puncte avans faţă de locul 2

După prima etapă din acest an, juniorii U17 au avut un avantaj de 10 puncte faţă de FC Bihor Oradea, ocupanta locului secund. Acest avantaj s-a redus acum la 5 puncte, după ce în ultimele două runde, juniorii antrenaţi de Marius Muntean au scos doar un punct. După înfrângerea de la Sporting Cluj a urmat o remiză pe teren propriu cu LPS Satu Mare. A fost un joc controlat de gazde, care au condus de două ori, însă partida s-a terminat nedecis.

Cristian Iacob şi Alexandru Centea au marcat cele două goluri pentru SCM Zalău, însă sătmărenii au egalat de fiecare dată în urma unor faze fixe. Cum FC Bihor Oradea a câştigat în această rundă, diferenţa dintre primele două clasate este acum de 5 puncte, când mai sunt de jucat trei etape din play-off.

”Nu ne mulţumeşte acest punct, fiindcă după aspectul jocului trebuia să câştigăm. Am avut numeroase şanse să închidem meciul, dar am ratat situaţii clare de gol. Din păcate am primit din nou goluri în urma unor faze fixe. Nu putem fi liniştiţi, fiindcă mai sunt trei etape şi acum avantajul este de 5 puncte. Sunt copii şi nu ştiu încă să se concentreze asupra avantajului pe care îl au. Trebuie să ne câştigăm meciurile şi nu ar trebui să ne intereseze ce fac adversarii”, ne-a declarat antrenorul Marius Muntean.

SCM Zalău va evolua în etapa următoare în deplasare la Academia Partium Satu Mare, sâmbătă, de la ora 14.00

SCM Zalău – LPS Satu Mare 2 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Cristian Iacob şi Alexandru Centea

You may also like

Leave a Comment