Responsive Menu
Add more content here...


George Zima: “Cu siguranţă nu va fi un meci uşor cu Sportul Şimleu. Ambiţiile vor fi la cote maxime”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Antrenorul se aşteaptă la un meci dificil sâmbătă având în vedere că duelul dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu este un derby judeţean

SCM Zalău şi Sportul Şimleu se întâlnesc sâmbătă în cadrul etapei a III-a din Liga a III-a.

Formaţia zălăuană abordează acest meci din fotoliul de lider, în timp ce Sportul Şimleu se află doar pe locul 6, cu doar două puncte. Şimleuanii vin după două jocuri modeste cu Luceafărul Oradea şi Progresul Şomcuta Mare, dar cu toate acestea, George Zima se aşteaptă la un meci dificil în faţa fostei echipe având în vedere că într-un derby judeţean, la mijloc sunt orgolii şi ambiţii.

“Ne dorim foarte mult să continuăm evoluţiile pozitive şi să obţinem cele 3 puncte, dar cu siguranţă nu o să ne fie uşor. Este foarte important ca mentalitate să rămânem ancoraţi în planul nostru şi să facem lucrurile cu paşi mărunţi, să ne pregătim bine în această săptămână şi la ora jocului să oferim maximul din potenţialul nostru. Este un nou derby local, unde ambiţiile vor fi la cote maxime, iar noi trebuie să fim capacitaţi 100% la importanţa jocului”, ne-a declarat George Zima.

Cele două echipe s-au mai întâlnit acum o lună, în Cupa României. Partida de la Şimleu a fost câştigată cu 1 – 0 de către zălăuani.

You may also like

Leave a Comment