Responsive Menu
Add more content here...


Fruntaşele AS Unirea Ciocmani-Băbeni şi Olimpia Rus, victorii în oglindă în deplasările disputate la… Românaşi! REZULTATELE COMPLETE din Seria EST

La meciul dintre Recolta Agrij şi Olimpia Rus avem, însă, o mică dilemă: toată lumea ştie că oaspeţii au câştigat cu 6 - 0, exceptând oficialii partidei, care au scris pe foaia de joc scorul de 5 - 0!

by Călin ONICAŞ
0 comment 709 views
A+A-
Reset

Primele două clasate din Seria EST continuă să meargă cap la cap în bătălia pentru primul loc. În runda cu numărul 16, ce a avut loc în weekendul trecut, atât Olimpia Rus, cât şi AS Unirea Ciocmani-Băbeni, s-au impus în deplasarea de la Românaşi cu acelaşi scor (n.r. şi jocul programat pe teren propriu al echipei Recolta Agrij s-a disputat tot la Românaşi).

*La partida Recolta Agrij – Olimpia Rus avem însă o dilemă: toată lumea ştie că scorul final a fost 6 – 0 pentru gruparea de pe Someş, exceptând oficialii jocului, care anunţă că scorul a fost de 5 – 0 pentru Rus, acest scor fiind înscris şi pe foaia oficială de joc!

Tot cinci goluri a marcat şi Agronova Dragu în deplasarea de la Gâlgău pe Someş – Daniel Miron şi compania încep să se apropie de plutonul fruntaş. Tot acolo speră să revină şi ACS Tihău, reprezentanta comunei Surduc având un retur nesperat de bun. Doar în ultima etapă, Tihăul a făcut scor (5 – 2) cu o echipă de podium, este vorba de CS Unirea Hida!

 

Rezultatele complete din etapa a XVI-a din Seria EST a Ligii a V-a:

Recolta Agrij – Olimpia Rus 0 – 5

Largiana Românaşi – AS Unirea Ciocmani-Băbeni 0 – 5

Năprădeana Năpradea – Unirea Sălăţig 3 – 1

ACS Tihău  – CS Unirea Hida 5 – 2!

Benfyka Ileanda – Cetatea Almaşu 7 – 1

Someşul Gâlgău – Agronova Dragu 2 – 5

Amănunte de la fiecare partidă, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 aprilie.

You may also like

Leave a Comment