Responsive Menu
Add more content here...


Mesaj din partea Asociației Pro Teatru, cu ocazia Zilei Mondiale a Artei

by Tiberius NICODA
0 comment 154 views
A+A-
Reset
,,Dragi jurnaliști,
Vă trimit câteva gânduri din partea Asociației Pro Teatru, cu ocazia Zilei Naționale a Artei!
Astăzi, 15 aprilie, sărbătorim Ziua Mondială a Artei!
Cu această ocazie, ne bucurăm să anunțăm ediția a VII-a a Festivalului Curtea Artiștilor, care va avea peste 𝟏𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 și se va desfășura între 𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 și 𝟕 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒! 
Și pentru că este o ediție specială, pornim la drum cu o nouă identitate vizuală – un logo care ne reprezintă și care surprinde diversitatea evenimentelor. Noua siglă a festivalului surprinde spațiul expresiei artistice, oferind culoare formelor arhitecturii brutaliste specifice spațiului industrial în care se desfășoară Festivalul Curtea Artiștilor. Fiecare culoare reprezintă, de asemenea, un cod între organizatori și spectatori, despre care urmează să vorbim în următoarele zile. 
Atât cu vorba. Stați pe aproape! Vom reveni cu detalii, bilete și evenimente în perioada următoare. 
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”-au transmis cei de la  -CurteaArtiștilor2024 -ProTeatru-

You may also like

Leave a Comment