Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Trofeul Cupei Mondiale la minifotbal, prezentat şi la Zalău la partida dintre SCM şi FC Bihor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 70 views
A+A-
Reset

Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, alături de Marius Balogh – golgheterul Cupei Mondiale, au fost prezenţi la Zalău, pentru a prezenta trofeul câştigat în Emiratele Arabe Unite.


Performanţa naţionalei României de minifotbal la Cupa Mondială din Emiratele Arabe Unite este una demnă de apreciat, mai ales când ştim cât de greu este să ajungi la medalii într-o competiţie de echipă, darăminte să o şi câştigi. “Tricolorii” au reuşit asta şi au devenit campioni mondiali, iar pentru popularizarea acestui sport în toată ţara, au fost organizate diverse acţiuni de prezentare a trofeului la mai multe activităţi sportive.

Trofeul Cupei Mondiale la minifotbal a fost pe “Giuleşti”, “Ghencea”, Ploieşti, Sibiu, Hunedoara, Oradea sau la Cluj-Napoca pe Cluj Arena. Din judeţul vecin, “trofeul” a luat drumul Zalăului, fiind prezent în aceste zile în municipiul de sub Meseş.

De pe stadioanele mari ale ţării, trofeul a ajuns şi pe Municipalul zălăuan cu ocazia partidei din Cupa României dintre SCM Zalău şi FC Bihor.

Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal şi Marius Balogh – golgheterul Cupei Mondiale din Emiratele Arabe Unite au fost prezenţi la Zalău pentru prezentarea trofeului.

Mai întâi de toate, trofeul a “poposit” pe terenul multisport din incinta stadionului, acolo unde a putut fi admirat de copiii de la grupele de la SCM Zalău, care, la final, au avut oportunitatea de a se şi fotografia alături de trofeul Cupei Mondiale.

După acele momente, trofeul a ajuns pe Stadionul Municipal, acolo unde a fost prezentat publicului prezent la partida dintre SCM Zalău şi FC Bihor.

Înainte de startul partidei, Ioan Onicaş şi Marius Balogh au intrat pe stadion cu trofeul în braţe, având la gât medaliile de campioni mondiali, precum şi un fular “tricolor”. După prezentarea trofeului, cei doi au primit, simbolic, din partea lui Claudiu Bujor – directorul SCM Zalău – câte un fular cu însemnele clubului, în aplauzele publicului prezent.

La final, trofeul a fost amplasat în curtea Stadionului Municipal, unde cei prezenţi s-au putut fotografia alături de trofeu.

Trofeul Cupei Mondiale mai rămâne câteva zile în Zalău, după care va pleca spre noi destinaţii din ţară.

You may also like

Leave a Comment