Foto – De Moș Nicolae, nu i-au uitat. Doamnele liberale din Sălaj au oferit cadouri bunicilor din Tihău

by Mihai POP
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Doamnele liberale din Sălaj (OFL Sălaj) a fost ajutorul lui Moș Nicolae pentru bunicii din Centrul pentru persoane vârstnice din Tihău. Acestea au mers să le ofere cadouri bunicilor, cu ocazia Sf. Nicolae, iar bucuria pe care au găsit-o în ochii bunicilor, le-au impresionat


Momente frumoase, de suflet, la Centrul pentru persoane vârstnice din Tihău. Doamnele liberale au fost miercuri alături de bunicii Centrului pentru a le aduce un strop de căldură și fericire cu ocazia sărbătorii de Sf. Nicolae.

Doamnele le-au oferit acestora o masă caldă, dar și un minunat pom de iarnă pe care l-au împodobit cu migală și voie bună.

De asemenea, au fost duse la centru mai multe bunuri precum pături, lenjerii de pat și alte articole necesare. Toate acestea au fost însoțite de colinde și urări de sărbători frumoase pentru bunicii noștri.

Mulțumim Fundației Prietenia pentru implicare și generozitate, precum și tuturor celor care au făcut posibilă această acțiune!”, transmit reprezentanții OFL Sălaj.

Dacă puteți sa faceți un BINE, să nu ezitați să îl faceți. Ceea ce pentru dumneavoastră poate reprezenta foarte puțin, pentru alții poate reprezenta foarte mult.

You may also like

Leave a Comment