Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Moş Crăciun a venit la cei peste 500 de copii legitimaţi la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 141 views
A+A-
Reset

Sport Club Municipal Zalău este clubul sălăjean care se poate mândri cu peste 500 de copii legitimaţi la secţiile clubului. Fotbal, volei, tenis, box, judo sau karate sunt secţiile care au activitate în cadrul clubului. De anul trecut şi până în prezent, clubul aproape că şi-au dublat numărul de sportivi legitimaţi, iar numărul este într-o continuă creştere.

Se întâmplă lucruri frumoase la SCM Zalău, aşa cum s-a întâmplat şi în această seară, când clubul a invitat toţi copiii legitimaţi la club, alături de părinţi, să fie prezenţi în Sala Sporturilor din Zalău. Începând cu ora 16.00, cei mai micuţi fotbalişti de la club, pregătiţi de antrenorii Raul Stanciu şi Flavius Seiche au făcut câteva meciuri demonstrative pentru părinţii şi bunicii aflaţi în tribunele pline ale sălii.

Cei mici s-au jucat în aşteptarea “moşului” care a venit în jurul orei 17.00, când a început festivitatea de distribuire a pachetelor cu dulciuri pentru fiecare copil.

Totul a început cu discursul directorului Claudiu Bujor care a vorbit despre copiii legitimaţi menţionând faptul că dacă anul trecut erau aproximativ 300 de copii la club, în prezent, la SCM Zalău practică sport într-un mod organizat peste 500 de copii.

A fost urmat la microfon de către Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău care a vorbit despre cât de încâtat este să vadă atât de mulţi copii practicând sport la SCM Zalău şi că alături de conducere îşi asumă toate criticile, unele nemeritate care sunt aruncat către club.

SCM Zalău nu înseamnă echipa de fotbal de Liga a III-a şi nici echipa de volei din Divizia A1, SCM Zalău este un club care numără peste 500 de copii legitimaţi la şase secţii, copii care în această seară au fost premiaţi.

Ionel Ciunt a precizat că Primăria municipiului Zalău nu a putut oferi fonduri pentru organizarea acestui eveniment, însă, împreună cu conducerea clubului s-au găsit sponsori darnici pentru ca evenimentul să poată avea loc, iar copiii să primească pacheţelele de Moş’.

Alături de directorul clubului Claudiu Bujor şi de Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău, au fost prezenţi la această festivitate şi alte oficialităţi care au împărţit daruri pentru cei mici, precum Florin Florian (subprefect al judeţului Sălaj), Călin Forţ (administratorul public al Zalăului), Teodor Bălăjel şi Fazakas Nicolae (viceprimari ai Zalăului).

Totodată, aceştia au fost ajutaţi de membri echipei de fotbal din Liga a III-a, precum şi de reprezentanţi ai clubului de volei seniori din Divizia A1.

Copiii de la SCM Zalău s-au bucurat nespus de darurile primite, iar la final, primarul Ionel Ciunt i-a invitat pe toţi copiii din sală să coboare pe teren pentru a primi cadouri din partea clubului.

“Un eveniment plăcut în familia noastră, a Clubului Sportiv Municipal Zalău. Am felicitat în această seară cei peste 500 de membri ai clubului şi familiile acestora pentru efortul şi strădania depusă în anul 2023. Ne mândrim cu voi!”, a declarat Ionel Ciunt.

Prezent la eveniment, subprefectul Florin Florian a punctat:

“🏐⚽🥋Sunt energici și au ales sportul pentru petrecerea timpului liber. Au obținut rezultate foarte bune pe parcursul anului și i-am felicitat pentru toate eforturile depuse atât pentru performanța personală a fiecăruia, cât și pentru renumele comunității.
Sunt cei peste 500 de sportivi legitimați la Sport Club Municipal Zalău de care suntem mândri!
Sărbători binecuvântate și performanțe notabile în anul care vine!”.

You may also like

Leave a Comment