Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Sălăjeanca Maia Pop, campioană europeană la karate

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Tânăra sportivă de la CS Omega Şimleu Silvaniei a reuşit să cucerească medalia de aur la Campionatul European de Karate Shotokan de la Skopje


La finalul săptămânii trecute, Skopje – capitala Macedoniei, a găzduit ediţia a XI-a a Campionatului European de Karate Shotokan.

Competiţia a fost una de anvergură, iar la start s-au aflat peste 780 de sportivi din nu mai puţin de 19 ţări.

Printre ţările participante s-a aflat şi România, iar printre participanţi am regăsit şi o delegaţie de la Şimleu Silvaniei.

CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei a deplasat un lot format din trei sportivi. Este vorba despre Maia Pop, Tania Pop şi Marius Ilinca, cei trei tineri karateka fiind însoţiţi de profesorul Gheorghe Pop.

Chiar dacă au fost puţini la număr, cei trei karateka şimleuani au avut prestaţii deosebite la Campionatul European şi au reuşit să strângă nu mai puţin de şapte medalii. Un aur, un argint şi cinci medalii de bronz e zestrea obţinută de elevii lui Gheorghe Pop la competiţia din Macedonia.

“Maia, Marius şi Tania s-au întors şi de această dată acasă cu rezultate frumoase, dovadă că la Şimleu Silvaniei se munceşte serios. A fost o competiţie cu întreceri puternice, cu sportivi bine pregătiţi, unde fiecare medalie obţinută contează. Bravo, copii!”, a spus Gheorghe Pop, la finalul competiţiei.

Performera lotului şimleuan a fost Maia Pop, cea care a cucerit medalia de aur a şimleuanilor, dar şi alte trei medalii de bronz. Marius Ilinca a cucerit o medalie de argint, în timp ce Tania Pop a obţinut două medalii de bronz.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziaruului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment