Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – CS Dani San Zalău are trei campioni mondiali la karate shotokan

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 54 views
A+A-
Reset

Mihail Chiş, Andrei Chiş şi Darius Goron au reuşit să obţină medaliile de aur la Campionatul Mondial de Karate Shotokan W.S.F., competiţie desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Pardubice, în Cehia

La finele săptămânii trecute, la Pardubice, în Cehia a avut loc a XII-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan W.S.F. La această competiţie au fost prezenţi şi mai mulţi sportivi de la CS Dani San Zalău, sportivi care aveau să impresioneze şi să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului. La eveniment au fost prezenţi peste 700 de sportivi din 32 de ţări, astfel că şi competiţia a fost un acerbă. Antrenorul Dan Lucian Chiş a deplasat un lot format din patru sportivi, trei dintre aceştia reuşind să devină campioni mondiali.

Astfel, la categoria minicadeţi (12 – 13 ani), sportivul Mihail Chiş a devenit campion mondial în proba de kumite shobu ippon, reuşind şi un loc 3 în proba de kumite shobu sanbon. Şi juniorul Andrei Chiş a devenit campion mondial în proba de kumite shobu ippon, fiind vicecampion mondial în probele de kumite WKF şi kumite shobu sanbon.

Al treilea campion mondial este Darius Goron, la proba kumite shobu ippon, categoria de vârstă U21. Elevul lui Dan Chiş a avut şi un loc 2 la kumite WKF, la categoria de vârstă seniori.

“De departe cei mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Dani-San Zalău şi nu numai, şi-au confirmat din nou valoarea, reuşind fiecare la categoria lui să-şi câştige câte un titlu de campion mondial. Este meritul lor, câştigat cu trudă şi sacrificii. Dovada că nu se ajunge întâmplător în poziţia aceasta este şi faptul că din păcate, sportivul Benţa Samuel, component al lotului, nu a reuşit să urce pe podium, lipsa antrenamentelor din ultima vreme, cauzată de o accidentare, spunându-şi cuvântul. Mulţumim sponsorilor pentru sprijinul pe care ni-l oferă, sprijin pe care noi îl răsplătim dedicându-le rezultatele deosebite obţinute”, ne-a declarat Dan Lucian Chiş.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 septembrie.

You may also like

Leave a Comment