Responsive Menu
Add more content here...


Florin Bratu: “Sunt sigur că juniorii de la Viitorul Zalău sunt pe mâini bune”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Selecţionerul Naţionalei de tineret s-a numărat printre “vedetele” prezente la meciul de gală de la Cupa Viitorul. Fostul jucător a lui Rapid şi Dinamo a remarcat baza sportivă modernă de la Hereclean, cât şi numărul mare de copii prezenţi la acest eveniment

Printre fostele glorii ale fotbalului românesc care au fost prezente luni, la Baza Sportivă Viitorul s-a aflat şi Florin Bratu, selecţionerul naţionalei de tineret.

Fostul jucător de la Rapid şi Dinamo Bucureşti a jucat în meciul de gală şi a remarcat condiţiile foarte bune pe care le au juniorii de la CS Viitorul.

“Sunt foarte fericit că am putut fi prezent la un astfel de eveniment. Mie mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez cu copii. Am antrenat grupe de juniori şi îmi place să-i văd cum se dezvoltă. Sunt sigur că şi juniorii de la Viitorul Zalău sunt pe mâini bune. Sper să aibă noroc. Îmi doresc să vin şi la ediţiile următoare şi să aud despre progresul acestor copii.Am fost plăcut susprins de baza sportivă a acestui club. Am întrebat la ce oră jucăm şi mi s-a spus că la 20.00, fiindă aici există nocturnă şi tot ce trebuie pentru o bază sportivă modernă. Îi felicit pe cei de la Viitorul şi mi-aş dori să văd cât mai multe astfel de baze sportive în zonă şi în ţară”, ne-a declarat Florin Bratu.

You may also like

Leave a Comment