Responsive Menu
Add more content here...


Senzaţie. Patrik Bolduţ a câştigat cel mai tare Circuit Naţional din România. FOTO-VIDEO

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Elevul lui Sergiu Carp s-a impus în proba de simplu a Circuitului Naţional de la Curtea de Argeş, fiind totodată finalist în proba de dublu. Este al doilea Circuit Naţional pe care îl câştigă, după cel cucerit la Brăila


Puştiul minune al tenisului sălăjean nu se dezmite. Este primul tenisman sălăjean care reuşeşte să câştige două Circuite Naţionale CONSECUTIV.

După succesul obţinut la Brăila, Patrik Bolduţ a făcut senzaţie la cel mai tare Circuit Naţional din ţară, clasându-se pe locul 1 la simplu şi pe locul 2 în proba de dublu.

Ziarul Sportul Sălăjean a urmărit îndeaproape evoluţia lui Patrik Bolduţ şi a prezentat fiecare reuşită a tenismanului pe care l-am numit “puştiul minune al tenisului sălăjean”.

Nu degeaba l-am numit aşa, deoarece cu fiecare turneu la care participă, elevul lui Sergiu Carp demonstrează că are un potenţial uriaş şi dacă va continua în acest ritm, va ajunge departe.

Are 11 ani şi peste 20 de turnee câştigate până la această vârstă, printre care se numără un turneu Tennis Europe şi un Circuit Naţional, alături de alte competiţii importante, iar palmaresul său s-a îmbogăţit în această dimineaţă, odată cu succesul de la Circuitul Naţional – Trofeul “Dr. Oetker” – ediţia a 15-a, competiţie desfăşurată la Curtea de Argeş, sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Patrik Bolduţ a fost favorit principal la cel mai important Circuit Naţional din ţară, iar tenismanul sălăjean şi-a respectat acest statut.

A trecut fără probleme de primele tururi preliminare, iar în fazele superioare a dat peste adversari puternici, în faţa cărora pierdea la turneele trecute.

Nu şi de data asta, deoarece elevul lui Sergiu Carp a jucat excelent şi i-a învins pe Rafael Marin (semifinale), dar mai ales, pe Albert Pipie (finală), scor 6 – 0, 6 – 4.

Mai mult, Patrik Bolduţ a reuşit să câştige acest Circuit Naţional fără să piardă vreun set, deşi a întâlnit cei mai buni tenismani din ţară la această categorie de vârstă.

Puştiul merită lăudat şi apreciat pentru performanţele pe care le obţine, mai ales că eforturile sunt mari pentru ca Patrik să poate face performanţă. Cheltuielile lunare depăşesc 2.000 de euro, astfel că puştiul are nevoie de susţinere pentru a putea face în continuare cinste judeţului nostru.

Poate că sponsorii îşi îndreaptă atenţia şi spre acest puşti minune al tenisului sălăjean, mai ales că este singurul din judeţ, în ultimii ani, a reuşit să câştige două Circuite Naţionale.

“A fost un turneu foarte dificil. Am avut adversari foarte buni şi mi s-a părut foarte bună şi organizarea şi terenurile şi sper să continui aşa. În finală am avut un meci foarte greu, adversarul meu a jucat foarte bine. A trebuit să gândesc cu calm şi să am foarte mare încredere în mine”, a spus Patrik Bolduţ, la un mini-interviu acordat la finalul turneului. Întreaga declaraţie poate fi urmărită în video-ul de mai jos.

You may also like

Leave a Comment