Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca este mulţumit. “S-au făcut transferuri bune. Va fi concurenţă reală”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Managerul de la SCM Zalău este mulţumit de jucătorii care au venit până acum la echipă, mai ales că au fost aduşi fotbalişti cu experienţă care au jucat mai sus de Liga a III-a, dar şi trei fotbalişti sălăjeni


Conducerea secţiei de fotbal a lucrat intens în această perioadă şi a căutat să întărească lotul. Mai ales după ce au fost puşi pe liber fotbaliştii care nu au confirmat sub Meseş în tur. Managerul Marius Paşca este mulţumit de campania de achiziţii, chiar dacă nu a fost la fel de numeroasă precum a fost lista disponibilizărilor.

Au plecat 11 jucători în perioada noiembrie – decembrie 2021, dar în schimb, SCM Zalău a adus până în prezent şase jucători.

Florinel Pop, Adrian Micaş, Adrian Gudea, Adrian Şter, Sebastian Culda şi Vlad Motroc sunt transferurile de până acum, care sunt văzute cu ochi buni de Marius Paşca.

Managerul secţiei de fotbal s-a declarat încântat de aceste veniri, mai ales că la echipă au venit fotbalişti care au jucat mai sus de Liga a III-a, dintre care trei sunt sălăjeni.

“Pe unii jucători i-am văzut şi îi ştiam, despre alţii ne-am informat, dar consider că sunt transferuri bune. Suntem echilibraţi pe posturi, începând din poartă şi până în atac. Punctul forte al nostru va fi la mijloc, dar şi în atac, fiindcă avem 2 – 3 atacanţi de valoare. Va fi concurenţă reală pe toate posturile, iar antrenorul are la dispoziţie 14 – 15 jucători de valori apropiate, dar şi jucători tineri, care pot creşte în valoare”, ne-a declarat Marius Paşca.

Campania de achiziţii încă nu s-a încheiat.

SCM Zalău mai caută un fundaş, dar şi un jucător care să se încadreze regulii “under”.

You may also like

Leave a Comment