Responsive Menu
Add more content here...


Şimleuanul Luigi Pop, în pregătiri cu Poli Timişoara

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 39 views
A+A-
Reset

La doar 18 ani, fotbalistul şimleuan are deja un sezon şi jumătate în Liga a III-a, având evoluţii incurajatoare. În această iarnă, Luigi Pop poate face saltul în Liga a II-a, aflându-se de luni în pregătiri cu Poli Timişoara. “Pentru mine este o oportunitate şi am doar de câştigat din ea”, spune tânărul fotbalist


Când avea 16 ani, Luigi Pop a debutat în Liga a III-a la Sportul Şimleu. A fost promovat de antrenorul George Zima.

Se întâmpla în toamna anului 2020,  imediat după promovarea Şimleului în eşalonul al treilea.

Deşi nu a prea avut meciuri la seniori, nici măcar în Liga a IV-a, Luigi Pop a făcut faţă nivelului şi devenit titular la gruparea de sub Măgură.

Ajuns acum la 18 ani, Luigi Pop are deja un sezon şi jumătate petrecut în Liga a III-a, însă fotbalistul îşi doreşte să ajungă la un nivel mult mai ridicat.

Şimleuanul are o şansă chiar în această perioadă când îşi încearcă norocul tocmai la Poli Timişoara, formaţie ce activează în Liga a II-a.

Luigi Pop a decis să plece în probe la gruparea din Banat, iar luni s-a prezentat la reuniarea echipei sub comanda antrenorului Nicolae Croitoru.

Şimleuanul speră în această săptămână să-l impresioneze pe tehnician şi să rămână în lotul bănăţenilor pentru a doua parte a sezonului din Liga a II-a.

Fotbalistul se încadrează regulii “under” şi acest lucru poate constitui un avantaj în plus, mai ales că şimleuanul are zeci de meciuri în Liga a III-a cu Sportul Şimleu.

„La Şimleu se munceşte bine”

“Din moment ce Gabriel Caba a plecat la Viitorul Pandurii, Petruş la CAO, iar Luigi Pop este în pregătiri cu Poli Timişoara înseamnă că la Şimleu se munceşte bine. Pentru mulţi jucători, Sportul Şimleu este o rampă de lansare”, spune Ioan Gurzău.

Preşedintele de la Sportul Şimleu nu s-ar împotrivi unui eventual transfer al  jucătorului, mai ales că este vorba de un nivel mai ridicat.

Iarna trecută şi căpitanul Marius Leitan s-a aflat în pregătiri cu Poli Timişoara, echipă care la vremea respectivă era antrenată de Dan Alexa.

La reunirea de luni a bănăţenilor au participat 33 de jucători, între ei aflându-se mai mulţi jucători veniţi în probe.

Luigi Pop a avut ocazia să participe la antrenamente alături de jucători consacraţi precut Ioan Mera, Cristian Scutaru sau Octavian Ursu.

“Sunt încântat că am ocazia să mă pregătesc cu o echipă de Liga a II-a. Mă bucur că am această şansă  şi pentru mine este o oportunitate din care am doar de câştigat”, ne-a declarat Luigi Pop, care în octombrie anul trecut a împlinit vârsta de 18 ani.

You may also like

Leave a Comment