Responsive Menu
Add more content here...


Escroacă în vârstă de numai 16 ani a înșelat o femeie din Zimbor cu o vânzare fictivă online, de bijuterii

Nimic nu este mai ușor decât să înșeli un om cinstit. -spunea un înțelept

by Tiberius NICODA
0 comment 43 views
A+A-
Reset
Urmarea unei sesizări depuse la  sediul Postului de Poliție Zimbor, prin care o localnică din comună reclama că a fost înșelată , lucrătorii postului de poliție au demarat cercetările în vederea identificării aurorului înșelăciunii.
Odată cu dmararea activităților investigativ-operative, polițiștii Postului de Poliție Zimbor au identificat și cercetat o tânără de 16 ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune.
Pe parcursul cercetărilor efectuate de către polițiștii sălăjeni, a reieșit că, în cursul lunii februarie a acestui an, o tânără ar fi postat în spațiul public un anunț de vânzare a unor bijuterii din aur. Aceasta ar fi fost contactată de către o femeie din comuna Zimbor, județul Sălaj, pe care ar fi determinat-o să îi vireze, prin transfer bancar, 430 de lei, avans pentru achiziționarea bijuteriilor din aur. După ce femeia din Zimbor a virat suma solicitată tinerei escroace din Bistrița, aceasta în cauză nu i-a mai  trimis bijuteriile și nici nu i-a restituit suma primită ca avans, nemaiputând fi contactată telefonic.
Polițiștii Postului de Poliție Zimbor ,odată cu identificarea autoarei minore de 16 ani din Bistrița continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.
Vă atragem atenția că în spațiul virtual cu precădere, există o sumedenie de capcane și anunțuri , oferte și tentații de chilipiruri lansate de escroci prin care înșală oamenii de bună credință prin oferirea de telefoane,afaceri,angajări, bijuterii, haine, obiecte prețioase, ceasuri, parfumuri contrafăcute, închirieri de locuințe,etc.
Fiți vigilenți așadar și nu vă lăsați prinși în capcanele escrocilor!

You may also like

Leave a Comment