Responsive Menu
Add more content here...


Dumbrava Gâlgău speră la al doilea titlu consecutiv în Liga a IV-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 961 views
A+A-
Reset

Gruparea condusă de Marius Paşca se situează pe locul secund la finalul turului, la trei puncte distanţă în spatele liderului Unirea Mirşid


De când Marius Paşca a devenit manager la echipă, Dumbrava Gâlgău a reuşit să îşi vadă visul îndeplinit, iar în vară a devenit în premieră campioana Sălajului. A sperat că va promova în Liga a III-a, însă Unirea Tăşnad s-a dovedit a fi o echipă mult mai organizată şi mai experiementată, astfel că gruparea sătmăreană a câştigat ambele manşe ale barajului.

Chiar dacă a ratat promovarea, Dumbrava nu şi-a luat gândul de la un titlu şi de la o eventuală promovare în eşalonul superior. În acest sens, în vară Marius Paşca a decis să continue pe banca tehnică, iar antrenoru şi-a şi întărit lotul prin aducerea unor jucători cu experienţă în Liga a III-a, este vorba de Viorel Ionaşcu, Alexandru Pop sau Cristian Man.

Dumbrava a câştigat mai toate meciurile la scor, însă până când s-a duelat cu rivalele la titlu. În partida de pe teren propriu cu Unirea Mirşid scorul a fost 0 – 0, după care în ultima rundă a pierdut la Jibou şi şi-a mai diminuat din şansele la primul loc.

Campioana Sălajului are însă speranţe că poate recupera această diferenţă. De fapt şi în sezonul trecut, după turul de campionat, formaţia antrenată de Marius Paşca ocupa locul 4, la trei puncte în  spatele liderului, dar cu toate acestea a câştigat titlul.

O întreagă retrospectivă a turului din Liga a IV-a o găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din 4 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment