Responsive Menu
Add more content here...


Dumbrava Gâlgău a urcat pe locul secund!

by Călin ONICAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Vicecampioana Sălajului a făcut scorul etapei chiar în deplasare, devenind totodată echipa cu cel mai bun atac. În plus, Florin Săstraş e acum golgheterul Ligii a IV-a!


Exceptând scurt-circuitul de la Jibou, din etapa a III-a, vicecampioana Sălajului a câştigat toate meciurile, majoritatea la scor. Cu 39 de goluri marcate în 8 partide, Dumbrava are cel mai bun atac din Liga a IV-a, cu o medie de aproape 5 goluri pe meci! Chiar şi după ce Marius Paşca a părăsit banca tehnică, echipa din Gîlgău  Almaşului merge ceas.

Astfel, în ultimul meci, Claudiu Cheţa şi compania au realizat scorul etapei, marcând de şapte ori în poarta Silvaniei, chiar în deplasare!

Altfel spus, Dumbrava are viaţă şi fără nea’ Paşca, iar profesorul Florin Morar arată potenţial, reprezentanta comunei Bălan în Liga a IV-a rămânând o nucă tare. În faţa celor de la Cehu Silvanei, Florin Săstraş a deschis scorul încă din minutul 3. A fost şi singura reuşită din prima repriză, deşi elevii lui Florin Morar au avut mai multe oportunităţi de a marca. De cealaltă parte, Silvania nu a avut în cele 90 de minute de joc, nici măcar o ocazie mai de doamne ajută la poarta lui Mihai Lung.

După revenirea de la vestiare, în prim-plan s-a aflat tot Florin Săstraş, care în 20 de minute a mai înscris încă de două ori! Situaţia echipei pregătite de Dan Lucaciu a devenit şi mai dificilă, după ce Dan Olar a primit al doilea avertisment al jocului, iar “centralul” Sergiu Duma l-a trimis mai repede la duşuri pe mijlocaşul Silvaniei.

Având superioritate numerică, Silvania s-a distanţat şi mai mult pe tabela de marcaj, iar pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele şi Sebastian Turbucean, Raul Brînduşe sau Marius Rus, care astfel a spart gheaţa în acest sezon.

Supărat în ultima perioadă de o accidentare, “Mimi” a intrat în teren în minutul 77, dar nu în defensivă aşa cum eram obişnuiţi, ci în avanposturi, iar încrederea antrenorului a fost răsplătită cu gol! A mai înscris şi Florin Săstraş, care prin cele patru goluri realizat la Popeni (n.r. terenul de la Cehu Silvaniei se află în reabilitare) a devenit golgheterul Ligii a IV-a!

“Este clar, atacantul originar din comuna Hida a fost omul meciului, dar mie mi-a plăcut foarte mult prestaţia fundaşului Ionuţ Noje. Mă bucur că toate golurile au venit în urma unor faze lucrate la antrenamente. Scorul putea fi şi mai mare, dar acelaşi Săstraş, Negrean şi Turbucean au ratat ocazii clare”, a subliniat proaspătul tehnician al vicecampioanei.

 


Silvania Cehu Silvaniei – Dumbrava Gîlgău 0 – 7 (0 – 1)!

Au marcat: Florin Săstraş (‘3, 54, 66 şi 76), Sebastian Turbucean (‘73), Marius Rus (‘81) şi Raul Brînduşe (‘89)

Silvania: Rareş Nicoară – Vlad Berbecar, Răzvan Nicorici (cpt.), Tamas Elek, Vlad Ţiriac – Vlad Iacob, Dan Olar, Viorel Ionaşcu, Vlăduţ Buciuman  (‘33 Baczo Tamas)- Cătălin Odenie şi Raul Moţ. Rezervă: Ştefan Nicoară. Antrenor: Dan Lucaciu.  Delegat: Raluca Lucaciu

Dumbrava: Mihai Lung – Ionuţ Noje, Ionuţ Gîrbouan, Claudiu Cheţa (cpt.), Vlad Negrean (‘83 Cristian Pop) – Flaviu Bărnuţiu, Marius Haiduc, Florin Săstraş (‘84 Robert Rus), Alex Nerţan (‘52 Sebastian Turbucean) – Raul Brînduşe şi Cristian Man (‘77 Marius Rus). Rezerve: Sergiu Horvat şi Alexandru Pop. Antrenor: Florin Morar. Delegat: Vasile Făzăcaş

Cartonaş roşu: D. Olar (‘71)

Au arbitrat: la centru – Sergiu Duma (Zalău), asistenţi – Alin Lazăr (Zalău) şi Rareş Balota (Bocşa)

Observator AJF: Ardelean Zoltan (Zalău)

Jucătorul meciului: Florin Săstraş


“A fost un meci  în care am dominat de la început până la sfârşit, în care încă o dată am dovedit că avem un lot valoros şi un antrenor pe măsură. Pe această cale, ţin să îmi felicit colegii şi pe cei din staff-ul tehnic pentru caracterul şi profesionalismul lor!!”

Ionuţ Noje – fundaş Dumbrava Gîlgău

You may also like

Leave a Comment