Responsive Menu
Add more content here...


De la bal la spital. Pumni şi picioare în toiul unei nunţi la Jibou

by Mircea ARDELEAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Trei tineri din Zalău şi doi din satul Cuceu au provocat un scandal de proporţii în timpul unei nunţi ce a avut loc azi noapte la un local din Jibou

Azi noapte, la sala de evenimente Casa Ando din Jibou a avut loc o nuntă. Mirii, naşii şi invitaţii s-au simţit bine. Au mâncat, au băut, au dansat, s-au distrat. Buna dispoziţie a dispărut, însă, brusc spre dimineaţă, când în local a izbucnit un scandal.

La ora 04:16, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați să intervină la un local din oraș, întrucât la un eveniment privat a izbucnit un scandal între mai multe persoane. La fața locului au intervenit echipaje de poliție și jandarmi.

IPJ Sălaj afirmă că totul s-a întâmplat pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane din municipiul Zalău şi localitatea Cuceu. Tinerii şi-au împărţit pumni şi picioare, dar şi lovituri cu obiecte contondente!? În urma scandalului, unii dintre “bătăuşi” au suferit leziuni serioase.

“Din verificările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani, și-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii și cu obiecte contondente, cauzându-și leziuni fizice. Trei dintre persoanele implicate în altercație erau din municipiul Zalău, iar celelalte două din localitatea Cuceu. Comportamentul acestora a provocat indignarea persoanelor prezente la eveniment”, a menţionat Ioana Rus – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Polițiștii sălăjeni au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu.

Fotografii cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment