Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Salbă de medalii pentru karateka de la CS Dani San Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 38 views
A+A-
Reset

Sportivii clubului condus de Dan Lucian Chiş au reuşit să urce pe podium la Cupa Toamnei, o competiţie interjudeţeană de karate-do. Nu mai puţin de 34 de medalii au cucerit micuţii sportivi de la CS Dani San Zalău


Despre sportivii de la CS Dani San am scris în nenumărate rânduri, elevii lui Dan Chiş reuşind să uimească pe cele mai înalte scene ale lumii, adunând medalii peste medalii la Campionate Naţionale, Europene şi chiar Mondiale. Însă, clubul lui Dan Chiş are în componenţă zeci de sportvi începători care visează ca într-o bună zi să ajungă la performanţele atinse de colegii lor mai experimentaţi.

Pentru mulţi dintre aceştia, la finalul săptămânii trecute a fost ocazia perfectă să intre în ritmul competiţiei şi să urce pe tatami pentru prima dată într-o competiţie oficială.

Peste 130 de sportivi din trei judeţe ale ţări, reprezentând 9 cluburi au fost prezente la Cupa Toamnei de la Baia Mare, eveniment din cadrul Campionatului Interjudeţean de karate-do. La startul competiţiei s-au aflat şi sportivii de la CS Dani San, club care a deplasat un lot format din 30 de sportivi pentru această competiţie, majoritatea fiind începători.

Chiar şi aşa, elevii lui Dan Chiş au impresionat şi au reuşit să adune nu mai puţin de 34 de medalii, dintre care 10 medalii de aur, 8 de argint şi 16 medalii de bronz.

Rafael Ugruţan, Rareş Puşcaş, Vlad Mone, Andrei Racolţa, Ianis Bîrjac, Ania Moldovan, Richard Raicea, Andrei Grecu, Maia Erdei, Alexandru Corda, Raisa Anton, Daria Crişan, Antonio Blejan, Ştefana Todoran, Maria Todoran, Oliver Ţifrea, Lucas Chit, Giancarlo Boloş, Kovacs Mihai, Maria Gâlgău, Alexandra Botoş, Sofia Hera, Alex Stan, Denis Covaci, Eric Buduşan, Eduard Păcurar, George Tempe, Luca Moldovan, David Almăşan şi Mihail Chiş sunt sportivii medaliaţi la Cupa Toamnei.

You may also like

Leave a Comment