Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. CS Dani San, 24 de medalii la Campionatul Naţional de copii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Clubul condus de Dan Chiş a avut o prestaţie deosebită la Campionatul Naţional de la Craiova, acolo unde a cucert o medalie de aur, 9 medalii de argint şi 14 medalii de bronz


În perioada 14 – 16 octombrie, la Craiova a avut loc Campionatul Naţional de karate-do W.S.F. pentru copii. La această ediţie au participat şi micuţii karateka de la  CS Dani San. Sportivii pregătiţi de Dan Chiş au participat la probele de kata individual, kumite WKF, kumite shobu ippon, kumite shobu sanbon şi kumite echipe.

Delegaţia de la CS Dani San a avut o prestaţie deosebită la Naţionale, reuşind în final să obţină nu mai puţin de 24 de medalii, dintre care 1 de aur, 9 de argint şi 14 de bronz. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Mihai Chiș, cel care a obţinut medalia de AUR la proba kumite shobu ippon, având şi o medalie de argint la kumite shobu sanbon.

Vlad Mone are un argint la kata şi bronz la kumite shobun ippon, în timp ce Eduard Păcurar a obţinut locul 3 la kumite WKF, kumit shobu ippon şi kumite shobu sanbon.

Tot locul 3 a fost obţinut şi de Eric Buduşan, la kumite WKF şi Alex Stan la kumite shobu sanbon.

Şi fetele s-au descurcat excelent, iar Sofia Hera a obţinut un argint (kumite shobu ippon) şi un bronz (kumite shobu sanbon), în timp ce Maria Gâlgău a obţinut argint la kumite WKF şi bronz la kumite shobu ippon, iar Alexandra Botoş a obţinut un loc 3 la kumite WKF.

În paralel cu Campionatul Naţional, pe un tatami s-a desfăşurat şi Cupa României, la care clubul lui Dan Chiş a participat cu trei sportivi, toţi cu rezultate bune. Darius Hegheduş a obţinut locul 2 la kumite shobu ippon şi kumite shobu sanbon, dar şi un loc 3 la kumite WKF.

David Almăşan a obţinut trei locuri 3 la kumite WKF, kumite shobu ippon şi kumite shobu sanbon, în tiimp ce Andrei Chiş a reuşit un loc II la kumite WKF. Şi echipa a avut o prestaţie bună, echipa de cadeţi reuşind să obţină medalia de bronz la kumite.

De precizat este faptul că Vlad Mone a fost mezinul lotului, micuţul karateka având doar 7 anişori.

“Cei mai mulţi dintre ei au fost la prima competiţie din viaţa lor, emoţii, frământări, dar au reuşit să treacă peste toate şi să urce şi pe podium. Mulţumim Primăriei Zalău şi primarului Ionel Ciunt pentru implicarea pe care o are în sprijinirea sportului şi dezvoltarea acestor copii”, ne-a declarat Dan Chiş.

You may also like

Leave a Comment