Responsive Menu
Add more content here...


CS Dani San, 13 medalii la Europene

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Andrei Chiş a fost performerul lotului zălăuan reuşind să devină dublu campion european. Şi Darius Goron s-a comportat excelent şi şi-a adjudecat medalia de aur în proba de kumite shobu ippon


În perioada 1 – 3 noiembrie, la Skopje, Macedonia a avut loc ediţia cu numărul 11 a Campionatului European de Karate Shotokan, competiţie la care au participat aproape 800 de sportivi la cele 1.300 de probe propuse de organizatori.

Şi Clubul Sportiv Dani San Zalău a deplasat mai mulţi sportivi la această competiţie.
Nivelul competiţiei a fost destul de ridicat, astfel că pentru fiecare medalie a fost nevoie de atenţie, tărie de caracter şi multă ambiţie.

Cu toate acestea, karateka de la CS Dani San au obţinut nu mai puţin de 13 medalii. Andrei Chiş a reuşit să treacă peste toate obstacolele şi a fost performerul lotului de la CS Dani San. Elevul lui Dan Chiş a devenit dublu campion european în probele de kumite open şi kumite shobu ippon. Pe lângă cele două medalii de aur, Andrei Chiş a mai câştigat şi o medalie de bronz la kumite shobu sanbon.

O medalie de aur a obţinut şi juniorul Darius Goron la kumite shobu ippon. De asemenea, Goron se poate lăuda şi cu un argint la kumite shobu sanbon şi un bronz la kata.

La zestrea de medalii a celor de la CS Dani San au mai contribuit Mihail Chiş (loc II – kumite shobu ippon 10-11 ani, loc II kumite echipe 10-11 ani, loc III kumite shobu sanbon, kumite WKF si kumite open), dar şi Andrei Creţ (loc II kumite shobu ippon – loc III kumite shobu sanbon).

“Clubul Dani San Karate Zalău a reuşit să performeze, din nou, şi să-şi adjudece trei titluri de campioni europeni prin sportivii Chiş Andrei şi Goron Darius. Am avut parte de categorii foarte grele, cu meciuri de intensitate maximă care s-au câştigat în ultimele secunde. Asta denotă faptul că sportivii înţeleg caracterul marţial al karate-ului. În acest sens, mă bucur că am scăpat fără accidentări, mai ales că cei doi campioni, Chiş şi Goron erau proaspăt reveniţi după o accidentare. Felicitări sportivilor mei şi întregului lot al României”, ne-a spus Dan Chiş.

You may also like

Leave a Comment