Responsive Menu
Add more content here...


CS Barcău Nuşfalău termină turul neînvinsă!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

În ultima etapă din 2018, campioana Sălajului s-a impus cu 12 – 0 în faţa celor de la Steaua Cosniciu şi a terminat prima parte de campionat cu 11 victorii şi o remiză. Echipa din Nuşfalău are prima şansă la titlu, având 4 puncte avans faţă de ocupanta locului doi, CS Ileanda


S-a tras cortina şi peste prima parte de campionat la juniorii din Liga a IV-a, pe care CS Barcău Nuşfalău a încheiat-o neînvinsă.

Formaţia antrenată de Adrian Damian şi Rudolf Stanciu a înregistrat 11 victorii şi o remiză în cele 12 partide şi va ierna în fotoliul de lider, având 4 puncte avans faţă de CS Ileanda, ocupanta locului secund.

În meciul din ultima rundă, campioana a avut de susţinut un antrenament cu public în faţa celor de la  Steaua Cosniciu, astfel că CS Barcău a marcat de 12 ori în poarta adversă, câte şase goluri pe repriză.


CS Barcău Nuşfalău – Steaua Cosniciu 12 – 0 (6 – 0)

Au marcat: Paul Cosma (‘5), Vlad Balotă (‘20), Alex Czokos (‘23, 55 şi 80), Doru Popovici (‘25), Paul Şanta (‘30, 50 şi 67), Petruţ Sălăjean (‘38), Sergiu Pop (‘63) şi Paul Mokan (‘68)


 

You may also like

Leave a Comment