Responsive Menu
Add more content here...


CS Terra Kid, 14 titluri de campioni naţionali la Karate Tradiţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Campionatul Naţional de Karate Fudokan s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute în staţiunea Poiana Braşov. Sportivii de la CS Terra Kid au fost la înălţime şi de această dată, reuşind să cucerească nu mai puţin de 14 titluri de campioni naţionali


Prin eforturi considerabile din partea conducătorului Remus Cliţan, CS Terra Kid Zalău se menţine în fruntea clasamentului celor mai bune cluburi de karate din ţară.

Fie că vorbim despre Campionat Naţional, Cupa României sau chiar Campionat European, sportivii de la TerraKid sunt la cel mai înalt nivel din toate punctele de vedere.

Recent, clubul zălăuan a schimbat şi antrenorul, iar de pregătirea sportivilor se ocupă Cristian Duţă, desemnat de Federaţia Română de Karate Tradiţional drept “cel mai bun antrenor al anului 2020”.

Pe lângă faptul că este un antrenor bun, Duţă este şi un sportiv excelent, reuşind să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor diferitelor competiţii la care participă.

În perioada 11 – 13 iunie, sportivii de la CS Terra Kid Zalău au participat la finala Campionatului Naţional de Karate Fudokan, iar dintr-un lot de 17 sportivi, nu mai puţin de 15 au reuşit să obţină calificarea la Campionatul European. Primele două locuri de la fiecare probă au obţinut aceste bilete.

Având în vedere că CS Terra Kid Zalău a obţinut nu mai puţin de 14 titluri de campioni naţional, iar în total, clubul zălăuan a calificat 15 sportivi la Europenele ce vor avea loc în luna octombrie, la Belgrad.

De precizat este faptul că din lotul zălăuanilor s-a accidenat Andrei Florian, în timp ce Ana Popescu are fractură de peroneu şi nu a putut fi prezentă la această competiţie.

Nu e nimic pierdut pentru cei doi. Astfel, în luna septembrie va avea loc la Brăila, finala Cupei României şi finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, iar cei doi vor avea şansa să obţină acolo biletele pentru Campionatul European.

Ar fi o performanţă notabilă ca tot lotul TerraKid Zalău să obţină calificare. Însă, când spui TerraKid spui performanţă, deoarece clubul zălăuan ne-a obişnuit cu astfel de rezultate în ultimii ani.

Nouă nu ne rămâne decât să felicităm clubul şi sportivii pentru rezultatele obţinute, dar şi să apreciem efortul conducătorului Remus Cliţan care a fost singurul care a susţinut participarea sportivilor la această competiţie. Sălajul se mândreşte cu voi!

“Hegemonia continuă. 14 titluri de campioni naţionali la karate tradiţional. Felicitări sportivilor şi antrenorilor care au dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi încredere în ceea ce înseamnă Terra Kid. A fost o ediţie frumoasă unde am beneficiat de condiţii superbe în Poiana Braşov. Sportivii s-au prezentat impecabil şi din 17 karateka pe care îi avem în lot, 15 s-au calificat deja la Campionatul European”.

Remus Cliţan – preşedinte CS Terra Kid Zalău

CS Terra Kid Zalău: Alexia Niţă, Cătălin Mârşovină, Iris Dobre, Claudia Deaconu, Maria Tudose, Antonia Iacob, Cristian Duţă, Natalia Dobrescu, Iulia Cliţan, Ilena Benescu, Rareş Mayer, Vlad Popescu, Eduard Vâlceleanu, Alma Călinescu, David Anişoiu, Ana Maria Popescu, Andrei Florian. Antrenor: Cristian Duţă

You may also like

Leave a Comment