Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ: “Valoarea lotului a fost ridicată prin transferurile care s-au făcut”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de campania de achiziţii pe care a avut-o SCM Zalău în această vară şi este de părere că lotul echipei este acum mult mai valoros prin venirea mai multor jucători cu experienţă. Antrenorul şi-ar mai dori un atacant, însă acest transfer se va face doar dacă va fi găsit un jucător care să fie peste nivelul celor care sunt acum în lot

După un sezon modest, pe care l-a finalizat cu o participare în play-out, SCM Zalău ţinteşte sus în următoarea ediţie de campionat. Va avea ca şi obiectiv calificarea în play-off, însă gruparea de sub Meseş arată că îşi doreşte chiar mai mult.

Pentru a reuşi acest lucru, conducerea a apelat la transferuri sonore. Au fost bifate până acum nu mai puţin de 10 achiziţii, iar majoritatea jucătorilor care au venit la SCM au experienţă la nivel de Liga a II-a. Unii dintre ei au meciuri chiar şi în Liga 1 cum sunt Liviu Mihai sau Cătălin Ion.

După astfel de achiziţii, Cristian Lupuţ se poate declara un antrenor mulţumit.

“Sunt nişte transferuri foarte bune, care ne vor ajuta 100% pe viitor. Am ales jucători care au jucat şi care au fost rulaţi în sezonul trecut.Valoarea lotului a fost ridicată  prin transferurile care s-au făcut. Sunt mulţumit şi de juniorii pe care i-am adus şi până în prezent nu am ce să reproşez. Sunt puţin nemulţumit de unele momente ale jocului, în care aştept mai mult de la unii jucători, dar sunt convins că vom regla toate lucrurile. Suntem de patru săptămâni împreună, iar ei ştiu ce îmi doresc eu şi ce le cer.Încercăm să ne adaptăm unii cu alţii. Jucătorii trebuie să înţeleagă că fără muncă şi disciplină nu se poate”, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

În mari proporţii, campania de achiziţii s-a terminat, dar există posibilitatea ca în perioada următoare, SCM Zalău să mai transfere un atacant. Pe acest post se caută un jucător cu experienţă.

“Încercăm să mai aducem un atacant. Am mai avea nevoie de un vârf şi suntem în discuţii însă dacă mai facem un transfer, atunci aducem doar un jucător care să fie cel puţin la nivelul atacanţilor pe care îi avem sau peste”, spune tehnicianul.

Vlad Moraru (U Cluj), Cristian Jalbă (Ceahlăul Piatra Neamţ), Alex Cherecheş (Concordia Chiajna), Marius Aldescu (Concordia Chiajna), Amir Jorza (CSM Reşiţa), Liviu Mihai (Metaloglobus Bucureşti), Cătălin Ion (Academica Clinceni), Ionuţ Sălăjan (FCSB II), Mihai Doroftei şi Bogdan Minteuan sunt cei zece jucători transferaţi în această vară de SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment