Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ, un antrenor fericit

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 137 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a terminat anul cu victoria din Cupa României în faţa celor de la FC Bihor. A fost o victorie prin care clubul şi-a asigurat trei puncte, dar şi o sumă consistentă de bani pentru parcursul din această competiţie. A fost un sezon de vis în Cupă pentru zălăuanii care pe parcurs au întâlnit trei echipe de Superligă, pe una chiar au învins-o.

Şi în campionat, SCM Zalău s-a descurcat excelent, iar antrenorul Cristian Lupuţ este un antrenor fericit după prima parte a sezonului.

“Sunt un antrenor fericit pentru că ne-am îndeplinit obiectivul nostru atât în cupă, cât şi în campionat. Am avut un sezon bun cu o mică sincopă în jocul de la Olimpia Satu Mare, iar referitor la Cupă, pentru noi am spus de la început că va fi un bonus. Eu zic că n-am dezamăgit, din contră, au fost momente foarte bune când am jucat cu echipe de Liga 1 şi ne-am ridicat la nivelul lor. Încă o dată, felicit echipa, staff-ul, conducerea, tot ce înseamnă SCM Zalău”, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

Trei etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat, după care campionatul va continua cu play-off şi barajele de promovare în Liga a II-a.

You may also like

Leave a Comment