Şimleuanul Barna Krisztian, medaliat cu aur la un turneu de tenis GOLD

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 100 views
A+A-
Reset

Înainte de Crăciun, şimleuanul Barna Krisztian a participat la un  turneu de tenis de categoria GOLD, în municipiul Cluj-Napoca. Turneul a făcut parte din calendarul Sportya, iar sălăjeanul a reuşit să cucerească medalia de aur.

Tenismanul din Şimleu Silvaniei a avut parte de un debut dificil în competiţie, având nevoie de trei seturi pentru calificarea în sferturile de finală. În această fază a competiţiei, Barna a trecut cu 6 – 0, 6 – 2 de oponentul său şi nu a avut emoţii nici în semifinale, acolo unde s-a impus tot după două seturi.

Finala a jucat-o cu Marius Brîglezan, iar Barna Krisztian a reuşit să se impună şi de această dată, tot în două seturi, scor 7 – 6, 6 – 4, cucerind astfel medalia de aur. Şimleuanul a participat la nivelul 7.

“Am avut un parcurs neaşteptat de bun în acest turneu! E o ambiţie de-a mea să reuşesc să îmi menţin corpul şi mintea sănătoasă prin sport! Îmi doresc să stimulez cât mai multă lume să facă mişcare! Tenisul este alegerea mea, plăcerea mea, dar sunt atât de multe sporturi şi mijloace prin care lumea să se dezvolte sănătos”, ne-a declarat Barna Krisztian, cel care este şi antrenor de tenis la CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean care în această săptămână apare vineri, 29 decembrie.

You may also like

Leave a Comment