Responsive Menu
Add more content here...


Consilier municipal nou la Zalău

Locul liberalului Gheorghe Bancea, cel care recent a fost numit subprefect al judeţului Sălaj, a fost luat în Consiliul Local al municipiului Zalău de Aurel Bican, un inginer care are însă experiență profesională şi în administrația publică

by Mircea ARDELEAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Începând cu data de 29 februarie, Aurel Mircea Bican este noul consilier local al municipiului Zalău din partea Partidului Național Liberal.

Domnul Bican a depus jurământul în ședința Consiliului Local de ieri, preluând astfel mandatul pentru noua funcție administrativă.

Aurel Bican este în prezent șef al Secției de Drumuri Naționale Zalău din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Acesta are experiență profesională în administrația publică ocupând, în perioada 2010-2018, funcția de director general al Serviciului de Administrare a Domeniului Public Zalău.

Aurel Bican este de profesie inginer, absolvent de studii postuniversitare în Ingineria circulației rutiere, având și diplomă de masterand în Managementul financiar, contabil și juridic al firmei.

Locul de consilier local a rămas vacant odată cu numirea colegului nostru domnul Gheorghe Bancea în funcția de subprefect al județului Sălaj.

Echipa PNL îi mulțumește pentru întreaga activitate depusă în calitate de consilier municipal. Totodată, urează mult succes ambilor colegi și cât mai multe reușite în continuare!

You may also like

Leave a Comment