Responsive Menu
Add more content here...


Ciprian Roja, înaintea finalei Cupei României: “Va fi un meci dificil cu Someş Odorhei din cauza ambiţiilor”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la Rapid Jibou consideră că va avea parte de un meci greu cu câştigătoarea Seriei Est din Liga a V-a, ambiţiile fiind mari, mai ales că cele două echipe sunt “vecine” din punct de vedere geografic şi rivale mai vechi


Sâmbătă va avea loc finala Cupei României la fotbal, faza judeţeană. În ultimul act al competiţiei se vor duela pentru trofeu, Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei.

Gruparea jibouană este pentru a treia oară consecutiv în finala Cupei, reuşind anul trecut să o şi câştige. Şi în acest an pare favorită, însă în drumul spre finală, gruparea din Someş Odorhei a trecut de patru echipe din Liga a IV-a, astfel că orice este posibil.

Înaintea meciului, antrenorul de la Rapid Jibou, Ciprian Roja, consideră că duelul va fi unul dificil, mai ales că ambiţiile jucătorilor vor fi mari.

“Va fi un meci foarte dificil, datorită ambiţiilor şi a mizei jocului. Indiferent în ce ligă joacă Someşul Someş Odorhei, întotdeauna meciurile cu ei au fost foarte disputate şi echilibrate.Vrem să facem un meci frumos, să mulţumim suporterii şi să câştigăm trofeul. Din punct de vedere al faptului că noi suntem vicecampioni, iar ei au jucat în acest sezon în Liga a V-a, pornim cu prima şansă, dar nu cred că suntem favoriţi. Când se joacă cu trofeul pe masă, presiunea este foarte mare. Şi noi avem o echipă tânără, care are nevoie de experienţă pentru astfel de meciuri. Presiunea este pe noi, nu pe adversa. Trebuie neapărat să câştigăm trofeul pentru a avea o vară liniştită”, ne-a declarat Ciprian Roja.

Meciul dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul “Rapid” din Jibou.

You may also like

Leave a Comment