Responsive Menu
Add more content here...


Cinci arbitri sălăjeni, în febra examenelor pentru Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Marţi, la Bucureşti, Comisia Centrală organizează examenul de promovare în lotul arbitrilor de Liga a III-a, unde CJA Sălaj a trimis cinci arbitri asistenţi, Ştefan Bîrjac, Adrian Iancău, Andrei Morar, Georgiana Seutea şi Alexandra Opriş

În momentul de faţă, Sălajul are 9 arbitri divizionari, unul singur în Liga 1, iar alţi opt care activează în Liga a III-a.

Din această vară, lista ar putea deveni şi mai numeroase, deoarece alţi cinci arbitri sălăjeni bat la porţile Ligii a III-a.

Marţi, la Bucureşti, Comisia Centrală a Arbitrilor organizează examenul de promovare în lotul arbitrilor de Liga a III-a, unde CJA Sălaj este reprezentată de Ştefan Bîrjac, Adrian Iancău, Andrei Morar, Georgiana Seutea şi Alexandra Opriş.

La arbitri, CCA a scos la concurs cinci locuri pentru bărbaţi şi trei pentru femei, iar la arbitri asistenţi s-au scos la concurs 8 locuri pentru bărbaţi şi 5 pentru femei.

Ca de fiecare dată, există o concurenţă acerbă, fiind 48 de candidaţi la arbitri şi 71 la asistenţi.

“Este îmbucurător faptul că s-a reușit organizarea acestui examen, după această perioadă foarte dificilă care a afectat activitatea arbitrilor din toată țara. Concurența va fi acerba și în acest an,dar am încredere în potențialul lor și le urez mult succes. Mai departe totul depinde de ei”, ne-a declarat Gabriel Bârjac, preşedintele CJA Sălaj.

Examenul fizica are loc marţi dimineaţă, pe Stadionul Dinamo, iar examenul teoretic are loc în aceeaşi zi, după-amiază, la Rin Grand Hotel.

You may also like

Leave a Comment