Responsive Menu
Add more content here...


Cezara Marincaş, triplă campioană europeană la karate tradiţional!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Fiica multiplului campion mondial, european şi naţional la karate, Călin Marincaş, a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la trei probe diferite la Campionatul European de la Belgrad. Cezara a fost cea mai bună la kata, kumite şi a urcat pe prima treaptă a podiumului şi cu echipa formată alături de Elena Pup şi Iris Sereş


În urmă cu aproximativ 5 luni de zile, Cezara Marincaş participa în premieră la un Campionat Naţional şi avea parte de un debut fulminant, reuşind să devină dublă campioană naţională, în probele de kata şi kumite. La finele săptămânii trecute, fiica lui Călin Marincaş a participat pentru prima dată şi la un Campionat European, acolo unde a făcut din nou furori…

Sportiva legitimată la CS Seiko Zalău a participat la categoria de vârstă 6 – 7 ani, categorie la care au mai participat alte trei sportive de la clubul condus de Călin Marincaş. Este vorba despre Elena Pup şi Iris Sereş. Totodată, delegaţia de la Seiko a fost completată de Szigyarto Idris, participantă la categoria 8 – 9 ani.

De departe, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Cezara Marincaş, cea care a devenit triplă campioană europeană, la prima sa participare. Fiica lui Călin Marincaş a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la kata, kumite, dar şi cu echipa formată alături de Elena Pup şi Iris Sereş, la kata echipe.

Totodată, sportiva de la CS Seiko Zalău a mai reuşit o medalie de argint în proba de kihon.

Pe lângă medalia de aur cucerită la kata echipe, Elena Pup a cucerit medalia de bronz atât la kata, cât şi la kihon. La copii 8 – 9 ani, Szigyarto Idris a avut o evoluţie încurajatoare, reuşind să intre în bătălia pentru locurile 5 – 8.

„Sunt mulţumit având în vedere competiţiile la care participăm. Vorbim de un Campionat European, unde participă doar cei mai buni. Ştiam că va fi greu, dar am avut încredere că va fi bine. Deja ne pregătim de câteva luni şi aveam aşteptări mari şi după rezultatele obţinute, sunt mulţumit. Aştept atât eu, cât şi sportivii următoarele competiţii”, ne-a declarat Călin Marincaş, cel care a fost prezent la Belgrad şi cu echipa de juniori de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment